Vůbec nefunguje jen roste víc tráva

Vůbec nefunguje jen roste víc tráva
hlavně proti krtkům. ale to moc nefunguje. hnojivo na trávník, ale dobré.
krtkům nevadí. kde je chyba?
Krtci se odstěhovali a tráva je pěkně hustá
Pár týdnů po první aplikaci krtci zmizeli.
funguje skvěle jak na trávu tak na krtky , soused nehnojí tímto produktem a má tam krtiny na kolečko
Jako hnojivo dobré
Krtci se objevili i po aplikaci
Po dlouhodobém boji s mým černým přítelem zjišťuji, že nejlepší jsou mechanické pasti
Potřebuji vyhnat krtka, zkouším kde co a došlo i na Forestinu. Poprvé jsem zakoupila malé balení 2,5 kg a velmi se osvědčilo. Tráva opravdu zezelenala a krtek zmizel. Natěšená touto dobrou zkušeností jsem v dobré víře zakoupila 10 kg balení. Ale ouvej, už opři otevření bylo vidět, že tento výrobek má jinou barvu a ani neměl svůj typický odér, který má právě působit proti krtkovi. Přesto jsem ho rozsypala po zahradě., dle návodu, ale tentokrát se nic nedělo. Ani s trávníkem, ani s krtkem. Při prohlídce obalu, jsem zjistila, že byl cca půl roku starý. Obecně na hnojiva, si myslím, to není moc, nicméně v tomto případě to s největší pravděpodobností neplatí.
Výrobce upozorňuje na dobré skladování a nejsem si jistá jestli toto obchodník dodržel.
Takže za mě: příště ho budu kupovat v kamenném obchodě, abych si vybrala co nejčerstvější a vrátím se k menšímu balení.
Od loňského podzimu, a v podstatě celou zimu, jsem bojoval s krtkem na svém okrasném trávníku. Vyzkoušel jsem veškeré možné a dostupné metody, ale stále neúspěšně. Až na jaře jsem našel možnost hnojiva proti krtkům. Po prvním hnojení se objevil již pouze náznak rytí krtka bez krtince na dvou místech, ale od druhého hnojení je již krtek pryč. Navíc je hnojen i trávník, který krásně houstne. Hnojím pravidelně 1x za měsíc, a to nejenom trávu, ale i záhony s květinami, kde krtek také operoval. Jsem tedy s hnojivem 100% spokojen a budu ho nadále každý měsíc aplikovat.
snadná aplikace
krtkům to moc nevadí....