Recenze Forestina Biomin hnojivo na rajčata 1 kg

Speciální granulované biominerální hnojivo s kvalitní mletou rohovinou, které působí jako bohatý, harmonicky vyvážený zdroj všech živin od začátku vegetace až do pozdních období. Zesiluje biologickou činnost půdy, zlepšuje půdní strukturu a dýchání kořenů, zvyšuje odolnost proti houbovým chorobám a reguluje vodní režim rostlin. Hnojení se provádí zpravidla před výsadbou v dávce 120 až 140 g na 1…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Hnojivo Forestina Biomin na rajčata je podle recenzí účinné při podpoře růstu a nasazování plodů. Uživatelé oceňují jeho snadné dávkování a pozitivní vliv na zdraví rostlin. Produkt je vhodný pro ty, kteří preferují přírodní pěstování.

• Dobře stimuluje růst rostlin
  • Podporuje nasazování plodů
  • Snadno se dávkuje
  • Rajčata a papriky jsou zdravá a pěkná
  • Doporučeno pro přírodní pěstování
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

jonasovanadezda4328. dubna 2026

Nemam zatím vyzkoušené

hovorka.j1. března 2026

Mám ho prvním rokem.

Registrovaný uživatel16. června 2023

Snadno se dávkuje

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Velmi dobře stimuluje vzrůst rostlin i nasadí plodů

Vřele doporučuji, výborná zkušenost

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

produkt znám

Registrovaný uživatel2. června 2021

papriky a rajčata zatím rostou velice dobře a vypadají krásně zdravě, tak snad to vydrží

produkt doporučuji

Registrovaný uživatel14. února 2020

Snažím se využívat především přírodní hnojiva. Toto hnojivo používám na záhony s rajskými, kde mám i pár okurek paprik a cukety. Záhon jsem před výsadbou ještě posypala zbytkem hoštické trojkombinace a rajčata byla pěkná a zdravá (možná i vlivem počasí).