Spokojený

Spokojený
Nepraktický
velikost je ideální na dvě PET lahve
docela promyšlený střih a dobrý kapsy
používám ho skoro každý den
Ve skutečnosti Vypadá lépe než na obrázku.
Na svačinku na výlety ideál.
Nepromokavý.
Když se správně seřídí popruhy, ani ho člověk na zádech nevnímá.
Bederní pás.
Reflexní prvky.
Lehký.
Trochu menší vnitřní prostor, než bych u 14l čekal. Osobně bych ho odhadl na 10l.
Za ty peníze spokojenost.
Dokonale sedí na zádech
Lehký
Dobře se nosí, je pro jednodenní vyjížďku, vhodné i na běžky
Funkční rozumný batoh
Výborný na kolo
Lehký
Každý den
Praktický batoh. Vyztužená záda, takže slouží jako ochrana páteře (samozřejmě se nejedná o plnohodnotný páteřák ale v případě lehčího pádu na nerovnou zem určitě pomůže.Stačí na celodenní vyjížďku s "odřenýma ušima"... Stříbrná reflexní plocha boků batohu je praktická ve tmě na silnici a přitom nerazíte v lese jak světluška.
Bohužel kus který jsem koupil má špatně provedené švy - po první vyjížďce se vytrhl kousek látky. Jedná se o nekvalitně ušitý kus. Politika Kupkolo není vstřícná, protože zaplatíte dopravu dodavateli a oni místo nového kusu vrací peníze. Zaplatíte tedy dopravu 3x. Ramení popruhy by byly praktičtější ze síťoviny. Záda bohužel nasávají pot velmi brzy batoh zapáchá. Bude třeba pravidelně prát.
Praktický batoh zejména na půldenní vyjížďky. Pro mně ideální poměr cena výkon, pokud by byla kvalita ušití dobrá a batoh sloužil několik let pravidelného nošení.
dobře se nosí a je lehoučký
Na malý výlet perfektní, naprosto vyhovující kapsy, batoh krásně sedí.
Objem se mi zdá menší, než 14 l (možná pocitově :) )
Protože jsem ženská,chtěla jsem přizpůsobit barvy batohu k barvě kola a trefila jsem se přesně,taky se do něj hodně vejde,byť na to nevypadá.
Zatím jsem žádné neobjevila.
Výrobky této značky kupuji již léta,a proto jsem sáhla po batohu i tentokrát. Díky a jen tak dál. Doporučuji i přátelům a známým.