Cyklosvítilna Recenze Force Torch 2000LM USB černá + powerbanka

Recenze Force Torch 2000LM USB černá + powerbanka

Velmi výkonná přední USB dobíjecí svítilna Force Torch nabízí extrémně vysokou svítivost až 2000 lumenů a v kombinaci s 13 funkcemi také dlouhou výdrž až 16 hodin, která je přehledně uvedena v procentech na LCD displeji. Svítilna obsahuje také přidanou funkcí powerbanky a kvalitní hliníkovou konstrukci pro vyšší odolnost a životnost.

pita.janousek5. listopadu 2025

Svítí za danou cenu asi stále hodně, nově má paměť na poslední režim

Nová revize svítí hůř, než starší verze. Svítí více do bodu a nehomogenně

Mám starší verzi kupovanou v roce 2022 a ta svítila úžasně a já ji miloval, ale kvůli horší ochraně proti vodě jsem ji vyplavil. Chtěl jsem si koupit nakonec to samé světlo, ale přišla mi nějaká nová revize, v papírové krabičce, světlo vypadá lehce jinak a hlavně hůř svítí. Víc do bodu, nehomogenně a je to zklamání. I display je víc zapuštěný a ze sedla téměř nečitelný. Světlo má sice paměť na poslední režimy, ale pak neděláte nic jiného, než neustále cyklujete mezi režimy. Tato nová verze není povedená a světlo jsem vrátil.

v.kocmanek4. listopadu 2025

ukazatel stavu baterky

Petr Janousek29. října 2025

Pozor, v roce 2025 vydaná nová revize, která se dodává v papírové krabičce a svítí hůř. Původní verze: Svítí suprově a má velkou výdrž. Používal jsem i na noční trailové jízdy. Funkce powerbanky se nouzově hodí.

Pozor, v roce 2025 vydaná nová revize, která se dodává v papírové krabičce a svítí hůř. Původní verze: Nevydrží téměř žádný déšť. První deštík mi odpálil "potkávací" světla. Po čase, po druhé přeháňce jsem musel dlouho vysoušet, než šla vůbec zase spustit. A třetí přeháňku už nepřežilo vůbec.

EDIT 2025-10: POZOR, Force vydal novou revizi světla, která svítí mnohem hůře než ta dříve. Má trošku jiný design a světlo je hodně bodové a už to neodpovídá původnímu produktu! Nová revize se dodává v papírové krabičce a ne plastové průhledné. Původní verze: Světlo svítí suprově, potkávací světlo má velice široký rozptyl světla, teplou barvu světla a jezdí se s ním úžasně. Ale asi si je Force moc dobře vědom problémy s odolností proti vodě a z toho důvodu mají tak detailní popis jaký déšť má světlo vydržet. Akorát, že nevydrží téměř žádnou přeháňku, možná jen projetí kaluží. Vždycky jsem dojel, světlo svítilo a doma umřelo. Takže jestli chcete světlo na dojíždění v noci, kdy je fakt potřeba si svítit a může zmoknout, tak nedoporučuji.

rostislavdrozd17. září 2025

Velice vysoká světelnost. Ukazatel baterie v procentech.

Rozum v Hrsti30. srpna 2025

Brutální svítivost. Při dvojkliku zapne obě diody naráz a svítí jako auto s dálkovýma (bez přehánění), fakt brutalita, jen potom nevydrží ani hodinu - tohle se hodí na palbu po lese. Tam kde laciná světla končí na maximálním výkonu tady začíná stejný výkon jako minimální na který světlo vydrží několik hodin asi 8-10. Možnost použití světla jako power banky, stačí malý kabel a dá se světlem napájet telefon nebo navigace. Po 3 letech používání pořád skvělý stav baterie a výdrž, což je nevídané. Dnes už stojí polovinu co tenkrát, není o čem. Lepší světlo není. Dá se sehnat u výrobce náhradní držák za pár korun a světlo používat na víc kolech.

Balení neobsahuje držák na řídítka průměru 35mm. Musí se dát do přechodu jak se trubka ztenčuje. Nebo nechat udělat na 3D tiskárně, kdo vozí staré řidla 31,9 je v klidu.

Alois022. ledna 2025

rozhodně je mezi velmi dobrý a vynikající. čekal jsem, že výdrž bude větší, abych nemusel každou chvíli dobíjet, ale asi to na trhu vůbec není, protože pro toho, kdo nejezdí každý den x-hodin to bude vynikající výkon - tím spíše, že to má možnost na dálkové i potkávačky a v plné tmě v lese je to výborné. rychlá snímatelnost, neopotdřebení gum jako u jiných ale napevno je supr (neklouže po řídítkách atd.

Registrovaný uživatel8. září 2024

Kvalita

Super svítilna,mnoho variant svícení,i dobití mobilu,světelný displej,vše ok

000apollo8. prosince 2023

Vysoký výkon osvětlení a další funkce.

Nevím jak u jiných zákazníků , ale já musel upevnění světla na řídítka podložit gumovými pásky,aby se osvětlení nenaklánělo vlivem otřesů.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2022

Kvalitni zpracovani vyborna svitivost..

Koupil bych zas...

Registrovaný uživatel9. října 2022