Relativně malá výdrž logicky způsobená koncepcí - vnitřní tenké destičky do chladičů, o něco pracnější nasazování
Skvělý nápad, s chladiči fungují velmi dobře, brzdí velmi slušně a poměr provozní náklady-výkon výborný

dobra cena, OK vydrz
dost tenke. mozna chladic neco dela, a ja rozdil nepoznam.
protoze jsou ke chladicu jsou o 1/2 tensi nez obvykle. Mne osobne to nevadi protoze desticky menim celkem casto. Mam rad jak brzdi cerstve. Co se chladicu tyce, trochu brani tomu aby se ochrivala kapalina ale rozdil neni markatni. Na druhe strane, vypada dobre.
cena a nemusím vyhazovat staré chladiče a můžu je znovu upotřebit
což je ekologické i ekonomické :)
někdo tvrdí , ze moc nebrzdí a nevydrží, ale já skoro nebrzdím tak mi vydrží dlouho
Brzdi stejne dobre jako OEM, ale stohi 1/4
jak jsou na chladic, tak jsou celkem tenke takze se musi casteji menit. Ale neni to brutalni.
Skvely pomer ceny / vykon.