Cyklistické návleky Recenze Force PU DRY fluo

Recenze Force PU DRY fluo

Návleky treter FORCE PU DRY, fluo XL, vel. EU 42-44 (orientační dle typu a provedení obuvi) materiál: PU fleece, vlhku a větru odolný zapínaní ze zadní strany na zip a pásek se suchým zipem středový stahovací pásek podrážky na suchý zip vyztužená špička, pata z neoprénu, reflexní prvky baleno v sáčku s kartou FORCE.

pavel.zh20. prosince 2023

Vypadají velmi dobře, ještě jsem je nezkoušel, ale svršek vypadá nepromokavě a vevnitř je zateplená výstelka, výborná barve pro ježdění za tmy

radši bych měl zip na vnější straně nohy, než přesně vzadu na achilovce

Registrovaný uživatel24. března 2023

vypadají dobře

zatím jsem nevyzkoušel

Registrovaný uživatel6. května 2022

Splnilo vse, co jsem ocekaval. Zatim nemam vyhrady.

Varianta XXL
Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Splnil očekávání V dešti nebo v rose zabrání promočení obuvi

Zips na zadní straně zatím po pár použití drží jak má, ale obavám se jeho životnosti po vícenásobném natahování přes obuv. To samé platí o suchém zipsu na spodní straně

Koupi doporučuji, splnil očekávání

Varianta XXL
Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Dobrá cena, je v nich teplo. Jasná zářivá barva, cyklista je dobře vidět. Při 5 stupních vydržím 1,5 h bez potíží v letních tretrách, tenké ponožce a je mi teplo. Když jsem vyrazil ve stejných podmínkách bez nich, za 20 minut mi je zima a do hodiny jsem zpátky doma.

Pozor na správnou velikost. Radši větší, než menší, napružit se nedají. Mám tretry vel. 43, vzal jsem vel. L a je to ideál.

Registrovaný uživatel9. března 2021

Potřeboval jsem větší návleky a tyhle byly zrovna v akci.V současné době je používám při každé vyjížďce na zimáku.

Trochu nesedělo číslo,na tretry 45 se to musí pořádně natáhnout.

Registrovaný uživatel12. prosince 2020

dobré zpracování

Registrovaný uživatel30. října 2019

Nechtěl jsem si kupovat zimní tretry tak jsem šáhnul po návlekách a zatím fungují dle očekávání.

Po zhruba měsíčním používání ze začíná sloupávat reflexní materiál a drolit, kvalita provedení bude asi hrozná.