Obal na kolo Recenze Force Plachta na kolo 220 x 68 x 120 cm

Recenze Force Plachta na kolo 220 x 68 x 120 cm

Plachta na kolo Force je praktickým řešením pro ochranu vašeho kola či elektrokola před nepříznivými vlivy počasí. Je vyrobena v elegantní stříbrné barvě, která nejen dobře vypadá, ale také odráží sluneční paprsky, čímž pomáhá chránit povrch kola před vyblednutím. S rozměry 220 x 68 x 120 cm je plachta dostatečně prostorná, aby pokryla většinu standardních kol a elektrokol. Její šířka 68 cm a…

tichy.petr7617. listopadu 2025

Kvalita a pevnost

Registrovaný uživatel9. listopadu 2025

Praktické

ladislavblasko24. června 2025

moc toho nevydrží

pekuji13. dubna 2025

zakryje celé kolo, dostatečně kvalitní

Plachta stojí za kup, není ani moc drahá.

Registrovaný uživatel9. srpna 2024

vše ok není co vytknout

ekim20. února 2024

chrání před sluncem i deštěm

Registrovaný uživatel13. června 2023

plachta je dobrá a levná

méně kvalitní místami nedošitá

i tak doporučuji

Registrovaný uživatel23. dubna 2023

vcelku dobré

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Kvalitní provedení

Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

Naprosto bezkonkurenční plachta na elektrokolo pro uskladněni na zimu i převoz.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Používám ho každý den.

Registrovaný uživatel7. října 2022

Za ty peníze jasná volba. Mám ho, aby se na kolo přes zimu neprášilo na půdě. Jen doplním, že obal je opravdu velký. Na horském kole ( nevím velikost v palcích, ale měřím 180 cm, takže je to velké kolo ) je rozhodně až na zem, mohla bych ho i kus zahrnout. Takže by se pod něj možná vešlo i další vybavení.

Žádné jsem neshledala.

Registrovaný uživatel6. září 2022

Plachta na kolo

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Materiál, cena.

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Skvělé zboží,které ochranílolo.Mohu jen doporučit.Jsem maximálně spokojená

Registrovaný uživatel6. července 2022

Zakryje celé kolo v dešti.

Při větru vlaje,musí se něčím přichytit,jinak se roztrhne.

Dobrá cena,dá se znovu při roztržení objednat,tak no problém.

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

jsem spokojen mi vyhovuje

velmi spokojen

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Šikovný vyhovuje na kola nepraši se na ně

Je to třešně to,co jsme potřebovali

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

jak zavádějící je posílat dotazník spokojenosti z výrobkem sotva člověk zboží dostane! Spoléhat na to, že je každý zblázněný radostí že dostal další životanepotřebnou věc či hračku a ve své euforii radosti dá kladné hodnocení. Pěkný podvod!!! Co mám hodnotit? Ještě je zabalené! Proto dávám aspoň 3 hvězdy. Buďte korektní a posílejte dotazníky alespoň po měsíci, vy co to rozesíláte, či obsluhujete ten program na rozesílání hodnocení. Potom to nebudou naprosto zbytečná hodnocení a nebudete jen blbnout další poblázněné oběti, kteří si chtějí nebo potřebují opravdu něco kvalitního koupit!

Registrovaný uživatel7. října 2021

Dobrá cena