Cyklosvítilna Recenze Force Dot USB přední + zadní

Recenze Force Dot USB přední + zadní

Sada předního a zadního světla Force s integrovanou baterií a USB dobíjením. Přední světlo je vybaveno výkonnou diodou se svítivostí 300 lumenů. Celkem nabízí tři funkce - vysoké svícení, klasické svícení a blikání. Zadní světlo je vybaveno pěti SMD diodami a nabízí 4 funkce blikání.

helusa2716. července 2025

svítí jak má, snadná instalace

ondrejdo22. října 2024

Skladné, na kole nějak nepřekáží, dobrá svítivost

Dva různé konektory nabíjení pro přední a zadní svítilnu

Registrovaný uživatel15. srpna 2024

Ideální malá svítilna, dobíjení přes usb, dostatečná svítivost.

Registrovaný uživatel25. července 2024

Dobrý den, vše v pohodě. Zboží které jsem objednal splňuje moje požadavky. Vácha.

pan.jan11. března 2024

Mala velikost

Predni svetlo lze uchytit jen na gumovy pasek, neni to uplne trvale reseni. Zadni svetlo ma nizkou svitivost ve dne.

Cena/vykon +- ok, ale zivotnost nebude velika.

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

Dobíjecí. Dostatečné světlo a viditelnost. Dostatečná výdrž nabití baterií.

Registrovaný uživatel31. října 2022

Světlo je dost intenzivní,dobře svítí a dá se snadno připevnit na řidítka. Blikačka se dá nastavit různými způsoby-na trvalé svícení nebo blikání různé intenzity. Kdo chce být více vidět při jízdě na kole či koloběžce,neudělá chybu koupí těchto světel.

Nabíjení světel pouze přes USB kabel

Světla jsou sice menší než jsem očekávala,ale svítí opravdu dobře a intenzivně.Jsem spokojena.

Registrovaný uživatel25. září 2021

Lehká a dobře svítí i do stran

Mohla by signalizovat že zhasne pár sekund dříve, ne jen začít blikat poslední cca 30min. Konektor napájení se blbě napojuje, ale možná je to tím, že už jsem si zvykl na USB-C