Funguje dobře. Syn je spokojený.

Funguje dobře. Syn je spokojený.
Dobrá cena, hodně funkcí, lehké ovládání.
Magnet na kolo, uchycení z plastu.
Funkce vyhovující
Přehledný
Když funguje, měří prakticky na metry přesně jako aplikace Strava. Je příjemně podsvícený, obsahuje všechny funkce, které stačí běžnému uživateli, jen škoda, že není teploměr.
Problém v komunikaci se snímačem. Někdy najednou začne ukazovat poloviční nebo dokonce třetinovou rychlost, což se po chvíli srovná. Někdy ovšem neměří jízdu vůbec, je nutné na snímač poklepat, aby začal fungovat (i s novou baterií). Při závodě nepříjemné. Dále vůbec nefunguje, když mám vedle něj puštěné světlo (Fenix BC30 V2.0). Není vodotěsný, při dešti po chvíli přestane fungovat. Na dovolené jsme navíc chytli neskutečný slejvák, který už přístroj nerozchodil - budu reklamovat. Mám ho sice rád, ale je vhodný pouze do suchého prostředí a pokud jedete ve dne (verze s drátem možná není rušena elektromagnetickým polem a funguje i při zapnutému světle, ale nemám vyzkoušeno).
Pokud nepotřebujete milion funkcí a stačí vám ty základní, budete jezdit za světla a počasí bez deště, a nebude vám vadit tento cyklopočítač občas přemlouvat, aby začal fungovat, pak ho doporučuji.
Přehledný a velký displej, jednoduché ovládání.
Snadné ovládání
základ, stačí na běžné použití. vypadá krásně a zatím funguje
zatím nemá
Force je značka na dobré cestě
Funguje spolehlivě, pěkně čitelný, možnost podsvícení displeje
Max spokojenost
Nefunguje. Jen do rychlosti 10 km/h !!!
Dobře čitelný, logicky uspořádané údaje - spokojenost.
Dělá to co má spokojen
Podsviceni tachometru. Hodne informaci na jedne obrazovce.
Funguje parádně, všechny informace přehledně na jednom displeji, jedním přepnutím se z denního přepnete na celkový počítadlo a hotovo. Není nutný 10 stránkový manuál jako u některých 3x dražších.
Nejsou žádné. Možná ten magnet do výpletu mohl mít lepší uchycení.
Super věcička za pár kaček.
Bohužel vadný vysílač takže musím výrobek reklamovat. Boris
Vše funguje tak, jak má. Dobrý poměr cena / výkon.
Chvilku trvá než se seridi.Pak funguje jako hodinky.Prehledny displej.Vsechny údaje k dispozici bez hledání.
Seřízení je o něco déle trvá.
vse funguje jak ma,přehledný kompaktni,
jděte do něj
Jednoduché ,intuitivní, dobrá cena, bezdrát
hezký
přehledný
5 zobrazených informací najednou
Problémy s přijímáním signálu z vysílače.
Doporučil bych vzhledově stejný model, ale s drátovým snímačem.
S bezdrátovým budou zřejmě problémy. Reklamoval jsem a koupil si drátový.
velký displey, dobře čitelný,
pěkný desing- bílá