Pohlcovač vlhkosti Recenze FoggyStop Plus 90690

Recenze FoggyStop Plus 90690

FoggyStop Plus s větším objemem aktivní náplně a s kolorimetrickým vlhkoměrem (kruh orámovaný červenou linkou) je inovativní produkt americké firmy Signus Technology Corp. Zabraňující zamlžení a vzniku námrazy na vnitřní straně skla automobilu. FoggyStop Plus automaticky udržuje vlhkost vzduchu v autě pod rosným bodem, a tak zamezuje zamlžení nebo zamrznutí jinovatky. Produkt je opatřen…

Registrovaný uživatel13. února 2024

Je to SUPER. Sice už nemrzne ale když mrzlo, pěkně mě to potrápilo. Proto jsem uvítala Vaši nabídku Je to dobré i když nemrzne, vůbec se mi nezamlžují okna a protože parkuji venku, tak tam té vlhkosti bylo asi dost. Protože hned po prvé, když jsem nasedala do auta jsem poznala i pocitově, že je tam lepší ovzduší. Je to fajn, děkuji

Perfektní, když jsem ještě neměla FoggyStop, tak jsem se málem vybourala. Ani si nepamatuji, že jsem někdy měla tolik námrazy zevnitř na předním skle. Ovšem co bylo horší jela jsem za tmy a během chvilky tam byla námraza znovu. I když jsem jela pomalu po chvilce jsem musela zastavit a čistit a čistit. Moc jsem uvítala Váš výrobek a opravdu s ním jsem spokojená.

Jitka27. ledna 2024

slibovaný efekt zatím nepozoruji

longdo5911. ledna 2024

Budu vyzkoušet.

Zatím jsem spokojený.

ladaferda26. prosince 2023

funguje to

Registrovaný uživatel14. října 2023

Ještě jsem nestihl produkt vyzkoušet.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Vůbec to nepomohlo. Spíš je to ještě horší.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2022

Funguje ale pytlík je malý

Registrovaný uživatel30. září 2022

Řekl bych, že funkční, ale nemůžu to říct 100%, jinak než bez toho jsem nejezdil

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Vysoušení

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

pocity mam tak 50% na 50%

treba dnes rano auto stoji co jsem dojel na parkovisti v praci do 14h a foggystop plus mam polozeny na palubovce pod oknem skoro cele okno vevnitr zamrzle ve 14h.....tak nevim asi to ma nejaky ucinek----jine okna byly v pohode

skusim koupit 2foggystopy a uvidim asi bude zlepseni 1povesim na zpetne zrcatko a 2 dam na palubovku pod okny

Registrovaný uživatel21. října 2021

Funguje. Funkce indikátoru je ale s otazníkem, protože ani po dvou týdnech, kdy odvlhčovač už evidentně nedokázal další vlhkost absorbovat, indikátor barvu nezměnil.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Naprosto bez účinku.

Registrovaný uživatel3. března 2021

Koupila jsem 2 kusy. Ani v jednom případě vlhkost auta nezmizela a odvlhčovač tam visí, anž by změnil barvu.

Ve dvou případech účinek nulový. Již nikdy bych nekoupila.

Registrovaný uživatel3. února 2021

zatím nemůžu posoudit

Registrovaný uživatel29. prosince 2020

Výborná věc co funguje.

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Super ,funguje jak má. Už nemusím čekat až se mi odmlží čelní sklo ani ho utírat hadříkem.

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Vyušuje tak mocně,že mám z auta zarudlé oči ,přemístil jsem do trezoru se zbraněma

úžasný vysoušeč, v termínu mikrovlnka 350W a jede se dál

Registrovaný uživatel2. listopadu 2020

velice dobře vstřebává vlhkost v autě jednoduchá obnovitelnost funkčnosti

doporučuji-vlhkost a tím i rosení oken z vozidla prakticky zmizela,jednoduše se vysuší v mikrovlnce a funguje dále