Recenze Focusrite Clarett Plus 4Pre

Clarett+ 4Pre je USB zvuková karta od výrobce Focusrite. Jedná se o přímého nástupce předchozího modelu Clarett 4 Pre USB. Určená je především pro náročnější práci v domácím studiu nebo poloprofesionálních post-produkčních projektech. Disponuje A/D a D/A převodníky s maximálním rozlišením až 24-bit / 192kHz.

Recenze

Audiozone.cz
Odborná recenze
Audiozone.cz

Focusrite Clarett+ 4Pre mne velmi překvapil. Robustní a kompaktní provedení, solidní nabídka vstupů a výstupů, softwarová výbava, ale především prakticky dokonalý zvuk nebyl vždy v dané kategorii samozřejmostí. Pro všechny, kteří chtějí investovat do malého a vysoce kvalitního rozhraní pro záznam zvuku na macOS, Windows či iOS platformě, je to jasná volba. Zařízení se hodí i na mobilní nahrávání a ve spojení s kvalitními mikrofony nemá prakticky slabiny. Oceňuji také stabilitu připojení USB-C a zpětnou kompatibilitu až do obstarožního USB 2.0, takže i majitelé starších počítačů nejsou ochuzeni. Doporučuji pouze ověřit podporu dané verze OS počítače aplikací Focusrite Control.

Více na Audiozone.cz