Recenze Fnirsi DMC-100

Digitální klešťový multimetr je navržen pro přesné a univerzální měření v elektrických instalacích, kombinuje funkce měření proudu, napětí, odporu, kapacity, frekvence, teploty a dalších parametrů. Umožňuje bezkontaktní detekci napětí pomocí funkce NCV, což zvyšuje bezpečnost při práci s vodiči. Klíčovou vlastností je konstrukce dvojitého měřicího systému, která umožňuje současně měřit napětí a…

pah.karafiatovi23. února 2026

Zatím jsem nezjistil nic negativního. Spokojenost.

pav.dan19. února 2026

Dobre viditelny displej a velikost. Multimetr mel by jit udajne 5x nakalibrovat v pripade potreby, pote se uzamkne. USB-C a moznost dobijeni, solidni presnost.

Integrovana lipol baterie - uzivatelsky nevymenitelna.

Lion baterie by byla lepsi a trvanlivejsi. I kdyz je nevymenitelna, sikovny si ji vymeni. Presnost je solidni, v ramci tolerance vyrobce. Nekteri si stezuji na nepresnost mereni teploty. Muj kus meri v poradku i teplotni sondou. Ma odchylku tak 1 st.

vaclav.salak5. ledna 2026

displej, baterie

stanjak3. ledna 2026

Kupoval jsem ho hlavně na měření sejnosměrného proudu, ale byl jsem trochu zklamán

Na rozsahu ss proudu bez odběru proudu přístroj ukazuje -0,4A a tento údaj nelze vykompenzovat. Takže při každém měření se tento údaj musí k měřenému údaji přičítat.

Cenově výhodný ale s uvedeným nedostatkem už méně.

miki50014. listopadu 2025

Teplotu nemeri prene