Recenze Flacarp Pohybové čidlo oboustranné AL2

Pohybové čidlo Flacarp AL s pohybovým senzorem, bezdrátovým příposlechem a výkonnou poziční LED diodou je určeno nejen pro rybáře. Čidlo slouží pro hlídání lovného místa, bivaku, člunu či zaparkovaného automobilu. Při detekci pohybu vysílá signál na bezdrátový příposlech na vzdálenost až 1 km (volný prostor), v běžných podmínkách až několik stovek metrů. Princip spočívá v termální detekci,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Flacarp Pohybové čidlo oboustranné AL2 je produkt s kvalitním zpracováním a spolehlivou funkčností, který odpovídá popisu. Zákazníci oceňují českou výrobu a kvalitní servis. Ojediněle se však objevila výrobní vada, kterou lze snadno odstranit, což výrobce aktivně řeší.

• Kvalitní zpracování
  • Spolehlivá funkčnost
  • Přesné odpovídání popisu produktu
  • Kvalitní materiál
  • Česká výroba
  • U některých kusů se objevila výrobní vada (ohnutý plíšek na baterii)

mirda25. dubna 2026

Prislo porouchane. Jeden slot mel uvnitr ohnuty plisek na baterii a ta byla na volno a nedolehala. Volal jsem na podporu Flacarp jestli maji nejakou radu. Pan mi prave rikal, ze to bude plisek uvnitr a ze at to poslu a obratem to opraví. Příště mi poradil ať nakupuji primo u nich a nikoliv u prodejcu, protoze oni vše před odesláním kontrolují a nestalo by se to. Sundal jsem sroubek, srovnal vnitrni plisek a od te doby vse ok. Otázka 5 minut.

eror.dusan931. července 2024

Topka, odporúčam každému