Baterie 18650 bez problému nabije. Přehlední displej. Funkce Test.
Nevidí některé vybité AA nabíjecí baterie, jiná nabíječka ti samé baterie AA nabije.
Doporučuji. Lepši volba než z Aliexpresu.:-)

Baterie 18650 bez problému nabije. Přehlední displej. Funkce Test.
Doporučuji. Lepši volba než z Aliexpresu.:-)
Procesorem řízená nabíječka s ochranou
Širší možnost využití pro rozné typy baterií.
Nabíjení samostatně pro každý kus včetně info na čitelném displeji.
Možnost vybití, nabití a testu
Možnost nabíjení i od 500mA
Podsvícený čitelný a podrobný displej
Možnost jako powerbanky
Obtížné dobíjení širších článku ( problém mínus kontaktu)
Bez dalších přípojných kabelů v příslušenství
Jinak velmi dobrá nabíječka, která by snesla i drobná vylepšení pro využití k dobíjení i širší škály baterií. Cena mírně kolem 1000,-Kč je přijatelná.
Nevyzkoušeno vánoční dárek
Funguje dobře, jen by to chtělo nějaký souhrná náhled na displeji na všechny šachtičky najednou, momentálně je nutné přepínat.
Nabíjí
Mám jen krátce,ale srozumitelný návod.Nabíječka dodávána i se síťovým adaptérem. Česká firma.
Vše zatím funguje jak má.
Konečně se mi podařilo zformátovat a nabít na uvedenou kapacitu baterie ENELOP.
Nabíječka jede třetí den s malými přestávkami. Skoro všechny baterie se mi podařilo dobít na jejich kapacitu. To už jsem chtěl nějaké vyhodit , neb jsem myslel že jsou KO.
volba rezimu pro kazdou sachtu, test, nabijeni vybijeni, nastaveni rychlosti nabijeni.
kvalitni nabijecka s nastevitelnymi nabijecimi a vybijecimi proudy
v porovnani s IPC-5 zbytecme velka
na displeji neni videt stav vsech slotu naraz (jako u IPC-5), ale je nutne pro zjisteni stavu prepnout tlacitkem display.
Jsem s ni spokojen, plni co od ni potrebuji.
Přehledný display
Špatné uchycení baterii v držácích
Jinak celkem dobrá nabíječka
Zápory jsem zatím nepoznal.
Báječná nabíječka, mám dvě a naprostá spokojenost.
Pro zobrazení jednotlivých šachet je nutné se přepínat.
Široké spektrum použití, Nicd, Nimh, LiOn, podrobné informace, rychlé nabití.
Uvítal bych ještě možnost obrazovky stručného přehledu všech nabíjených článků současně.
Intuitivní ovládání, čitelný displej, jednoduché k užívání.
Baterie občas maličko nesedí = daň za množství typů kompatibilních baterií.