Recenze Fjällräven High Coast Foldsack 24 F23222

Fjällräven High Coast Foldsack 24 je lehký, univerzální batoh z nepromokavého recyklovaného nylonu. Rolovací víko vám umožní zvětšit objem hlavní komory a drobné předměty můžete uložit do prostorné přední kapsy na zip, kde je budete mít po ruce. Mírně polstrované ramenní popruhy zajišťují pohodlné nošení. Je ideální na letní výlety, jednodenní túry a cestování v teplém podnebí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Fjällräven High Coast Foldsack 24 je podle recenzí kvalitně zpracovaný a pohodlný batoh s atraktivním designem. Vyniká lehkostí a praktickým rolovacím systémem, ale má omezenou voděodolnost a některé uživatele zmiňují nedostatek vnitřních kapes. Pro většinu uživatelů je však vhodný a doporučovaný.

• Kvalitní provedení a zpracování
  • Pohodlné nošení
  • Krásné barvy a design
  • Lehký
  • Široký přístup na zip a rolovací systém
  • Omezená voděodolnost
  • Při málo naloženém batohu se bortí a přepadává
  • Uvnitř chybí zavírací kapsa na drobnosti
  • Vnitřní kapsa na zip je pro některé potřeby malá

Blanka22. června 2026

Jsem moc spokojená, lehký, odolný, V batohu se výborně orientuji díky širokému přístupu na zip a rolování je super, jak z bezpečnostního hlediska, tak když batoh není plný. Na zádech mi sedí velmi dobře, možno použít hrudní i bederní lehké pásky, aby pevně seděl.

Co se týká kapes ocenila bych uvnitř ještě jednu zavírací kapsu na drobnosti, aby v batohu "nepobíhaly" a nemusely se dávat do zvláštního pouzdra. Když dám do vnitřní kapsy na zip těžší a větší peněženku a klíče, málo naložený batoh přepadává a trochu se bortí. Pro moje potřeby je kapsa dost malá. Zase je ale pod ní zádová kapsa s gumičkou, což je výhoda (mohla by být na zip a tím by se věc s kapsami vyřešila)

Za mne jsou zápory spíše přemýšlením, jak produkt ještě "vytunit". Batoh je ve své třídě skvělý, lehký a praktický a můžu ho jen doporučit.

Varianta Black
jindrahrd18. prosince 2025

Lehký, hezký

Varianta Black
Registrovaný uživatel6. prosince 2025

Kvalita materiálu a zpracování.

Varianta Navy
boubin30310. ledna 2025

Perfektní dle očekávání

Výborné zboží i servis

Varianta Navy
Registrovaný uživatel26. července 2024

Batoh je moc hezký a lehký. Nošení je pohodlné a oceňuji odnímatelné přezky na popruzích.

Neodpuzuje moc vodu. Je ho tedy potřeba pravidelně stříkat. Dalším záporné je, ze položený se ohne celý dopředu, případně i přepadne.

Varianta Shark Grey
h.stuchlikova8916. května 2024

-velmi pohodlný na nošení -kvalitní provedení -krásné barvy -nepromokavy -veliká spokojenost!!! DOPORUČUJI VŠEM

Varianta Green
Registrovaný uživatel29. srpna 2022

spokojenost, je krásný a vyhovuje mi

Varianta Rowan Red