Nordic walkingová hůl Recenze FIZAN NW Speed Viloet 125 cm

Recenze FIZAN NW Speed Viloet 125 cm

Dvoudílné teleskopické hole FIZAN NW Speed mají eloxovaný povrch s lisovanou rukojetí z plastu a korku. Bezpečnému držení napomáhají odepínatelná poutka FR2 Strap System. Odolný hrot je zakončen karbidovou špičkou. Flexy Locking System je vnitřní systém zamykání holí, jehož přednostmi je bezpečnost a vysoká odolnost.

radas.santroch20. října 2025

Super lehké a odolné hole na nordic walking za přijatelnou cenu

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

-lehké -srozumitelný návod ke složení -příjemné držení - korek, rukavička -moc dobře se s nimi chodí - nebolí záda

- hůlky jsou super - moc dobře se mi s nimi chodí, nebolí záda - jsem moc spokojená a mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel14. června 2021

Hole jsou lehké, kvalitní velmi dobře se s nimi chodí. Jsou pevné, výborně drží úchytky, které utahují výšku. Hole využívám denně a půjčuji je svým klientům, takže jsou maximálně vytížené - často se upravuje velikost, chodí s nimi lidé bez zkušeností, různého věku i váhy, takže dostávají opravdu zabrat a drží - mám již více párů delší dobu.

Maximální spokojenost v porovnání kvalita x cena. Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Hodnotim kladne a doporucuji