byl vybrán na zkoušku, vlasy po něm jsou krásně jemné a hezká barva

byl vybrán na zkoušku, vlasy po něm jsou krásně jemné a hezká barva
Mám vyzkoušený produkt z ciziny
Přírodní produkt, klasika v barvení vlasů, bez kysličníku a čpavku, perfektně kryje šediny, neničí vlasy. Používám každý měsíc k dobarvení dorostlých vlasů.
snadno se nanáší...je přímo naředěná...výborně kryje šediny
Super barva
Překrývá šediny a zůstává mi moje barva vlasů. Vlasy jsou výživné, jemné. Doporučuji.
Chybička - nekoupila jsem si hnědou, ale PŘÍRODNÍ BLOND
Tato Henna je přímo pro mě, odstín je stejný jako moje barva vlasů. Výhoda je, že je připravena k použití. Mohu použít jednu dávku dvakrát - mám krátké vlasy.
Barva pěkná
Bohužel s hennou nemá nic společného. Obsahuje silikony.Barvu zajišťují ionty mědi . Pozor na případné zesvětlení.
Komu nevadí chemie tak barví ale rozhodně bych to hennou nenazývala.
Jeste jsem nepouzila.
Dsud jsem nepoužila.
hotová směs, odpadá příprava
nemusí se nechávat dlouho
sytá tmavší barva
dobře chytá na šediny
vlasy po aplikaci jemné a měkké, hezky se lesknou
není čistě přírodní, obsahuje částečně chemii včetně syntetických barviv a silikonů
rychleji se vymývá
50 ml je opravdu na krátké vlasy, na delší je potřeba 2 a na dlouhé 3 balení, což navyšuje cenu
Kvůli obsahu syntetických látek budu používat spíše nárazově, každopádně je to velká úspora práce a času při aplikaci a době působení. Barva dobře chytá.