Motyka Recenze Fiskars Xact 1027041

Recenze Fiskars Xact 1027041

Holandská motyčka Fiskars Xact představuje účinný nástroj k odstranění plevelů těsně pod povrchem. Pracovní část je vyrobena z nerez oceli, násada potažená komfortním povrchem v místě úchopu je z materiálu Softgrip. Tato lehká motyčka má odolnou a lehkou násadu, která je vyrobena z tvrzeného hliníku pro snadný úklid bez zbytečné námahy. Holandská motyčka Fiskars Xact má také otvor v násadě pro…

rdanhel27. června 2025

Perfektní ergonomický nástroj na pletí větších zarostlých ploch

snad jen cena, ale za kvalitu se platí

Rozhodně doporučuji koupit, už si objednali i sousedé zahrádkáři, když viděli kolik jsem s tím během pár dnů nadělal práce

Registrovaný uživatel24. března 2025

Vynikající, používám na různé práce. ..

j.drobilkova29. prosince 2023

Nemohu hodnotit, motyku vyzkouším až na jaře.

Registrovaný uživatel23. dubna 2023

Vynikající pomocník.

Registrovaný uživatel20. června 2022

Lehka

Registrovaný uživatel25. května 2022

Nemusím se ohýbat, ale zatím jsem nenašla správné použití.Produkt používám podle potřeby je sním rychlá práce.Nevím však jestli mám správný postup.

Registrovaný uživatel22. května 2022

Kvalitní, pevná,výborně se drží,revoluční nástroj k odplevelování a narušení půdního škraloupu a zapravení hnojiva do půdy,práce jde neuvěřitelně rychle.

Registrovaný uživatel17. července 2021

skvělá lehká akorád úzká na pletí- miluji ji používám stále

Registrovaný uživatel14. července 2021

Bohužel, ač objednáno 21.6. zatím nedorazila. Zřejmě se jí nechce pracovat...

Registrovaný uživatel13. července 2021

S touto motyčkou jsem velmi spokojená. Používám ji velmi často, velmi kvalitní výrobek. Dlouhá rukojeť. Krásně se ní pracuje, je lehká.

Registrovaný uživatel15. června 2021

pracuje se sní velmi dobře,při práci se nezatěžuje tolik páteř,nemusím se tolik ohýbat, zoubky vytahají plevel ze záhonu.

Jsem s ní velmi spokojena