Sekera Recenze Fiskars X-series X36 1069109

Recenze Fiskars X-series X36 1069109

Mimořádně dlouhá štípací sekera X36 s čepelí ve velikosti L spolupracuje s vaším tělem a je mistrovsky vyvážená, aby optimalizovala rychlost švihu a zesílila vaši sílu pro štípání dřeva jedním úderem. Inovativní mimořádně ostrá čepel z kované oceli je navržena tak, aby účinněji rozštípala dřevo a je dvakrát kalená, aby si udržela ostré, přesně broušené ostří. Její specializovaná konstrukce s…

domcaofficial21. prosince 2025

skvěle štípe i tvrdší dřevo dobré vyvážení pohodlně se drží působí opravdu bytelně Potěšilo mě i rychlé doručení, vše přišlo v pořádku a dobře zabalené

zatím jsem na žádné nenarazil

Fiskars X-series X36 Sekeru mám doma už nějakou dobu a musím říct, že jsem s ní fakt spokojený. Kupoval jsem ji hlavně na štípání dřeva na topení a přesně k tomu se hodí. Hned po vybalení je znát, že jde o poctivý kus nářadí a ne žádnou lehkou hračku. Nejvíc mě překvapilo, jak dobře štípe. Ostří je z výroby hodně ostré a i tvrdší nebo sukovité dřevo jde rozštípnout bez zbytečné námahy. Sekera je dobře vyvážená, takže se s ní pracuje přirozeně a člověk se tak rychle neunaví. Rukojeť se dobře drží, neklouže a i po delší práci mě nebolely ruce, což se mi u jiných seker říct nedalo. Celkově působí hodně bytelně a mám pocit, že něco vydrží a nebude to věc jen na jednu sezónu. Za mě je to výborná volba pro každého, kdo štípe dřevo doma, na chalupě nebo na zahradě. Koupě nelituju a klidně bych ji doporučil dál. Potěšilo mě i rychlé doručení, vše přišlo v pořádku a dobře zabalené

Dagmar14. května 2025

dobre sa drží v ruke a seká s ňou

Zatiaľ ju syn použil len raz a na dreve zostávali zbytky šedej farby z čepeľe. Nevieme, či to bola len šedá farba na povrchu, aby sekera lepšie vyzerala pri predaji alebo mala aj nejaký iný význam.

Po 1 raze sa ťažko hodnotí,ale sused ju mal a chválil ju.

k.svacina18. dubna 2025

Horší kvalita slitiny kovu než u předchozích modelú. Velké skládání.

petr.vystavel1248. března 2025

Parádní,měl jsem si dávno pořídit.. štípání dřeva jde samo.