Sekera Recenze Fiskars X-series X14

Recenze Fiskars X-series X14

Univerzální sekera Fiskars X-Series X14 1069102 je perfektně vyvážená a díky své velikosti a váze je vhodná i pro práci jednou rukou bez kompromisů v ergonomii. Čepel je dvojitě kalená a řezná hrana precizně broušená. Díky povlaku snižujícímu tření čepel bez námahy klouže po dřevě a zabraňuje rezivění. Sekera je vybavena bezpečnějším, nerozebíratelným spojením hlavy a topůrka.

jelinp2. ledna 2026

Hezký dárek pro muže.

Na třísky většinou stačí levnější produkt.

rsvojtechov30. listopadu 2025

Na můj vkus trošičku těžší na malé sekaní špaliku. Ale to je můj problém mohl jsem si objednat lehčí ale jinak sekyrka super už muj 4 kousek od teto značky.

janine-w8. července 2025

Koupila jsem si jednu velkou sekeru a tuhle menší na třísky, s oběma velká spokojenost. Hlavně ta pevná hlava, navíc sekery jsou lehké a štípe se s nimi jedna radost.

Velká spokojenost jak se zbožím, tak s celkových nákupem.

vlastimilmarek.vm28. března 2025

Je prostě skvělá. První mi vydržela přesně 25 let a nechoval jsem se k ní hezky. Volba na novou byla jasná.