lehká, skladná

Fiskars Solid 143073 je podle recenzí velmi odolná a lehká lopata, která si poradí i se zmrzlým sněhem a náročnějšími úkoly. Její skladnost a pevnost z ní činí univerzálního pomocníka pro zimní i jarní práce. Zákazníci oceňují kvalitu materiálu a značku Fiskars jako záruku spolehlivosti.
lehká, skladná
Zatím ještě nebylo třeba lopatu použít, není sníh a tak uvidíme a musíme být připraveni...
Lehká pevná
Fiskars znám, je to dobrá značka, navíc byla tato lopatka v akci za výbornou cenu. Na letošní sněhovou nadílku, která nás do konce zimy ještě dozajista čeká, bude skvělá.
mála, skladná,pevná
kvalitní materiál, skladný, jsem spokojená
Tvrdší plast jsem v zivote nevidel, fiskars top!!!
Doporucuji, s touhle lopatou muzete sekat i ledy, bomba
Nízká hmotnost, zatím ještě nevyzkoušeno (sníh opět roztál), Fiskars - měla by být značka kvalty výrobku, výdrže,....
lehká a přitom pevná
Malá, pevná, na sníh okolo auta výborná
Robustnost, zpracování, cena
Zatím jsem žádné nenašel
Dobrá volba pro svou kompaktnost a zároveň robustnost. Měl jsem strach, aby lopata nebyla vyrobena z nějakého slabého plastu, který při prvním kontaktu se sněhem praskne, ale opak je pravdou. Poradí si i se zmrzlým sněhem a je dobrým pomocníkem jak při vyhrabávání auta, tak při stavbě iglů.
Koupeno pro syna na sníh i nakládání hlíny. Naprostá spokojenost, lehká, objemná.