Zajimavy system vymennych hlav naradi.
Od renomovaneho vyrobce rucniho zahradniho naradi co je zname pro svou trvanlivost a odolnost.
Delaji DVA NEKOMPATIBILNI SYSTEMY s podonym jmenem !!!
Dost necekany podraz.
Nove hlavice naradi (OneClick), tedy hrabe apod. maji ted na sobe novou, jednodussi cast zamku, a proto jsou drazsi nez puvodni equivalent (QuikFit).
Loni jsem koupil QuikFit (starsi system, zda se) nasady, vcetne te teleskopice a drahe, a nejake drobnosti jako jedny hrabe a prorezavaci pilku etc.
A kdyz sem ted dokupoval v Hornbachu dalsi hrabe, zjistil sem doma ze NEPASUJI (a v krame uz maji jen OneClick sortiment -> vratka zafungovala).
Novy system OneClick ma "samci" cast na hlavici, zatimco QuikFit system ma tu cast na nasade .. a dva "pindiky" proti sobe proste nejdou zasunout dohromady.
Ze bude Fiskars inovovat me neprekvapuje, ale ze bez varovani hodi pres palubu stavajici system a zakazniky s nim, jsem opravdu necekal. Dokoupil sem tedy tu a tam par QuikFit kousku a nic dalsiho uz od nich nechci.
Proto taky mizerne hodnoceni jinak skveleho napadu, protoze vymennemu naradi fandim, ale provedeni a nekompatibilni zmena me rozhodne nepotesila.