Ruční pilka Recenze Fiskars QuikFit 1000691

Recenze Fiskars QuikFit 1000691

Pila zahnutá Fiskars QuikFit 1000691 je určena k řezání větví ve výškách po nasazení teleskopické násady Fiskars QuikFit. Doraz na začátku a na konci pily usnadňuje práci a pila z řezu nevyjíždí. Pilový list je kalený. Objímka a zámek je z materiálu FiberCompTM.

Registrovaný uživatel28. října 2025

výbornéve

velká pomoc při výškové práci

andy.bednarikova14. října 2025

Super pilka

novrenata10. září 2025

super se s pilou pracuje

puhony20. května 2024

Výrobek zakoupen na základě osvědčeného používání předchozích let. Řez po celé dráze břitu pilky.

nespatřuji

Lze doporučit ke koupi ostatním jako nezbytné vybavení zahrádkáře - ovocnáře.

yvona.marikova26. února 2024

Výrobek zcela splnil to, co se od něj očekávalo. Velmi praktické zahnutí na konci na stahování uříznutých větví.

Registrovaný uživatel20. února 2023

chtěla jsem lehkou teleskopickou pilu, se kterou bych mohla řezat ve výšce sama, aniž bych o uříznutí každé větve musela žádat manžela :-). Tato plní mé očekávání, je opravdu ostrá, lehká, hned po rozbalení jsem ji vyzkoušela a jsem spokojená. Ještě objednávám nůžky na teleskopickou tyč.

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

Prozatím perfektní.

Registrovaný uživatel26. března 2022

Velmi ostrá, řeže skvěle.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Super zboží

Fiskars super zboží

Registrovaný uživatel6. října 2021

Zatím řeže výborně

Registrovaný uživatel5. října 2021

Pilka je v kombinaci se 4 m nástavcem lehká Dobře řeže Použil jsem zatím 3x.

Zahnutí na špičce by mohlo mít ostří, aby se dala prudkým tahem k sobě urazit větev. Výrobek by mohl být doplněn nějakou jednoduchým chráničem ostří pro přepravu a uložení.

Koupil bych znovu.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

ostrá

při řezání se prohýbá, je měkká

Registrovaný uživatel6. srpna 2021

kvalita,

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Protože jsem si koupil trháček ze serie Fiskars QuikFit s teleskopickou násadou a stromy mám vyššího vzrůstu a potřebuji je nějak prořezat tak se mě hodí z této serie i pilka, která je opravdu vanikající na prořezávku i zkracování menších větví. Také jsem si objedal hrábě a motyčku na podkopání plevele. Pilku používám na podzim a na jaře kdy je prořezávka stromů, ale dá se i použít na nějaké ty drobné zkrácení prkna jen tak v ruce.

Supr produkt

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020