Hrábě Recenze Fiskars QuikFit 1000655

Recenze Fiskars QuikFit 1000655

Tyto praktické provzdušňovací hrábě vám skvěle poslouží pro odstranění mechu a uschlé trávy z trávníku. Mají 21 hrotů z kalené karbonové oceli. Pracovní část je široká 36,5 cm. Určitě oceníte zámkový systém QuikFit, který umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou univerzální násadou.

mikozus8. března 2025

skvěle se s nimi vyhrabává stará tráva a mech. Koupila jsem si k nim teleskopickou násadu a to je teprve paráda. Hezky si při tom protáhnu tělo

Registrovaný uživatel4. července 2023

spokojenost podle očekávání

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

byl doporučen, spokojen

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

pro posílení fyzické kondice, jako náhrada vertikutátoru....., je vždy připraven dle mého požadavku bez dlouhého seřizování, kraválu a benínového odéru. Používáme každý podzim a taky dle potřeby pro další práce na zahradě.

Ekologické, jednoduché a protáhne svaly

Registrovaný uživatel23. října 2022

Na odstraňování mechu z trávníku je velmi dobrý jen vyžaduje fyzickou sílu ale to není vinou konstrukce. Na menší plochy nebo dodělání po strojové údržbě trávníku. Zatím jsem vyzkoušel na malých plochách. Doporučuji i hrábě na vyhrabávání zbytků z trávníku

Registrovaný uživatel2. října 2022

Pevný materiál

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Po deseti minutách hrabání upadly koncové matičky i koncové nože. Oba závity byly stržené. Vrácení zboží nebylo možné,pouze reklamace. Přesně kvůli takovým problémům jsem si nechtěla koupit hrabě za tři stovky ,ale legendární Fiskars. Jsem nespokojená jak se zbožím tak s firmou.

Nestojí za ty prachy.

Registrovaný uživatel29. května 2022

Fungují výborně

Je to trochu dřina a bolej záda, ale výsledek stojí za to

Registrovaný uživatel29. května 2022

Zatím nevyzkoušeno

Registrovaný uživatel18. května 2022

Zuby se protáčejí již při malém odporu, utáhnout tak, aby držely je problém.

Registrovaný uživatel17. května 2022

Starou trávu lépe vyčesávají než klasické železné hrábě.

Povolují se matice na bocích. Namontovány dva zuby na sobě. V místě dotyku nenabarveny. Nekvalitní materiál. Čtvercové díry se vymačkávají a v tomto důsledku se hýbají zuby.

Za tyto peníze by mohl být kvalitnější výrobek. Za značku Fiskars jsem byl zklamán.

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Splnily očekávání

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

- vše ok, funguje, velká dřina

Registrovaný uživatel26. února 2022

Odstraní mech i starou travu dokonale. TOP produkt

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

Funkčnost odpovídá, hrábě prokazatelně vyhrabují starou trávu a mech, což se standardními hrááběmii nedá docílit.

Kvalita produktu. Při třetím použití se uvolnily a upadly obě krajní "lišty". Nedrží. Po 14 dnech neustále padají hrábě z násady a dtto nedrží. Pokud se jedná o originál Fiskars, velmi mě to zaráží. Hrábě jsou nyní v zásadě nepoužitelné.

Pochybnosti o originalitě produktu

Registrovaný uživatel30. listopadu 2020

Splnil svůj účel, vhodné pro menší plochy.

Registrovaný uživatel24. dubna 2020

variabilita QuikFit

Úhel nástroje. Při práci musím sklonit násadu pod 45°, aby se tráva dobře prořezal. Takže člověk s výškou nad 180 cm musí hodně sklonit záda.

Registrovaný uživatel23. dubna 2020

Vynikající na odstranění mechu na trávníku