Sekera Recenze Fiskars IsoCore XXL 1020220

Recenze Fiskars IsoCore XXL 1020220

Sekera stavební XXL má maximální výkon za minimum námahy. Jedinečný systém kontroly nárazu snižuje vibrace topůrka až o 50 % a zvyšuje tak komfort uživatele. Hlava sekery je vyrobena z indukcí tvrzené oceli, má dva druhy úderné plochy – ostrou klínovou hlavu pro maximální soustředění destrukční síly a též extra širokou plochou část zvyšující efektivitu úderu. Topůrko je vyrobeno z inovativního…

lubomir.hanzlik14. března 2025

Výborně se s ní pracuje. Srovnávám se standardním výrobkem konkurence.

jarlev5. února 2025

Ergonomie Kvalita provedení

Vyrobeno v Číně:(

Registrovaný uživatel6. března 2023

Novou 3,6 kilovou štípací sekeru Fiskars Pro IsoCore, jsem otestoval na rok suché zakroucené, tvrdé třešni a meruňce. Sekera při mém testu plně splnila očekávání. Pro sekeru jsem se rozhodoval na základě řady doporučení na Youtube. Odskoušel jsem si štípání s Fiskars x25, Fiskars x27, Ess Fiskars, ale rozhodl jsem se pro Fiskars Pro IsoCore, kterou české obchody nabízejí pod názvem Fiskars stavební sekera XXL, nebo Fiskars Hardware XXL.

Registrovaný uživatel26. května 2021

Super vyvážená !!! Je to radost se sekerou pracovat !!!!

Registrovaný uživatel18. května 2021

Váha + antivibrační rukojeť

Větší úhel sekery vyskakuje že syrových špalků, proschlé dřevo ale štípe výborně.

Super odolný kalač

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Tuto sekeru mám při těžbě na zatloukání klínů, musel jsem zbrousit do roviny oblou bicí stranu a i na štípání je bezva. U Fiskars je vše ok a vlastně už jinou značku nekupuji. Jen mě zklamal klasický kalač, s největší sekerou, myslím že je ton X 27 to jde lépe a s větší zábavou

Registrovaný uživatel13. února 2021

Jediná sekera ktora sa nerozpadla po druhom použitý na kusy.