Už vím, kde budu objednávat příště. Chválím.

Už vím, kde budu objednávat příště. Chválím.
Po entl. nůžkách jsem toužila už dlouho, myslím, že ušetří práci.
Zatím moc nepoužívám, v létě mám jiné zájmy a povinnosti, než šití. Ale už se těším, myslím, že je využiji dostatečně.
Zatím o žádném záporu nevím.
Jsou nové, takže zatím stříhají, hodnotím opatrně. Chtělo by to hodnocení po roce používání.
Trochu mohutné, plastové rukojeti nejsou úplně pohodlné, ale žádná hrůza
Je to pro dceru která má již několik produktů a je velmi spokojená. Je to dárek k Vánocům.
Všem doporučuji e-shop.
Stříhají dobře.
kvalitní výrobek
kvalitní služby
Protože ho ještě nemám a preferuji značku
Vyniká kvalitním materiálem
Teď ho používám skoro každý týden
zatím jsem na nic nenarazila
palec nahoru
Skvěle se s nimi pracuje, jsou pěkně ostré
Maximální spokojenost. Doporučuji.
Krásně a lehce stříhají..
Zatim funguji bez chyby. Cas uzkaze, kolik vydzi.
Asi to nejlepsi z toho, co se u nas nabizi za rozumny peniz.
Dobře stříhají i jemné látky.
Kvalitní výrobek, dobře se s nimi pracuje. (sedne do ruky)
Kvalitní značka, stříhají perfektně.
Výborné nůžky!
Bezvadně fungují.
Vyšší cena
Dobrý nákup
Ostré, šroub na povolení utaženi (zatím vůbec potřeba), dobře přístupný. Dobře se drží. První nůžky entlovaci od vaši firmy jsem si zakoupila v 1982, ještě je mám. Jen dva zoubky zachytávají látku. Nesehnala jsem nikoho kdo by je dokázal srovnat. Jinak jsou funkční. Velká pochvala.
Na kvalitě není co měnit, jen jsem si kupovala ještě další a nedařilo se mi je vybrat ve stejné barvě. (no ženska). Ať se vaší firmě i nadále daří.
S pozdravem
Ondroušková
Jsou skvělé,dobře se s nimi pracuje
Nůžky se mi v domácnosti moc hodí. Méně šití a začišťování látky. Používám je téměř denně.
Vynikající pomůcka při šití.
Opravdu vynikající.
Vždycky jsem po nich toužila. Ale teprve současná koronavirová krize mě k nim připostrčila...jsem za to vděčná.