Recenze Fiskars 123840

Praktická prořezávací zahradní pilka s pevnou čepelí vás ohromí svou snadnou obsluhou, díky které budete moci řezat větve až do průměru 120 mm. Velmi účinný tvar zubů umožňuje rychlé a snadné řezání i syrového dřeva. Ergonomické držadlo je potaženo měkkým povrchem - skvěle se drží a zajišťuje pohodlí při práci. Usnadněte si prořez dřevin kvalitní pilkou značky Fiskars.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Fiskars 123840 je podle recenzí velmi kvalitní a odolná pilka s ostrým řezem a pohodlným držením. Většina uživatelů oceňuje její dlouhou životnost a snadné použití i v náročných podmínkách. Někteří však upozorňují na tenčí plátek a omezení při řezání v určitých polohách.

• Ostrý řez bez zasekávání
  • Dobře padne do ruky a neklouže
  • Odolná proti ohybu listu při nárazu
  • Dlouhá trvanlivost
  • Snadné použití i v rukavicích
  • Tenčí plátek než u některých jiných pil
  • Musí se tahat jen k sobě, což omezuje použití v některých situacích

murban2. ledna 2025

nebyla ještě použita.

jirikocab27. prosince 2024

Velmi kvalitní, pevná, ostrá atd atd

edita.vlckova26. října 2024

na doporučení kamarádky zahradnice je to pilka MILÁČEK :)!

Registrovaný uživatel5. července 2023

Po 5 letech intenzivního používání se pilka nalomila. Kupuji stejnou, byli jsme s ní spokojeni.

Registrovaný uživatel21. února 2023

Skvěle ostré, šikovné do ruky, velikostí akorát.

Plátek je tenší než u zasouvací pily, kterou mám také od Fistraxu. Musí se tahat jen k sobě, což ne vždy jde - když vám dořezávaná větev pilku skřípne. Podle mě by měla být tužší a silnějí.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Mlej a šikovnej pomocník

Registrovaný uživatel6. září 2022

Úžasně ostrá, nezasekává se, příjemné držení, nevyklouzne z ruky ani v mokrých umělohmotných rukavicích. Dobře odolává nezáměrným ohybům listu při nárazu. Pořezal jsem s ní celý padlý osmiletý jasan během hodiny a půl (neměl jsem jinou). Pouzdro se dobře připne na oblečení a je bezpečná, aniž by omezovala užívání pilky.

Stále hledám, a asi ještě chvíli hledat budu.

Registrovaný uživatel17. května 2021

prostě Fiskars

Registrovaný uživatel1. prosince 2017

dlouhá trvanlivost a dobře řeže