Sekera Recenze Fiskars 1051142

Recenze Fiskars 1051142

Univerzální sekera Norden N7 je inspirována severskými tradicemi v oblasti výroby seker a je malou univerzální sekerou pro sekání, osekávání a zapalování. Topůrko je vyrobeno z kvalitního dřeva ořechovce, které dodává sekeře přirozený vzhled. Díky inovativní ochraně proti minutí z materiálu Fibercomp je také velmi odolná. Norden N7 je vyrobena ve Finsku a kombinuje trvanlivost s vylepšeným…

Ondřej3. května 2025

Je prostě krásná, byť se zdá kombinace speciálního ,,plastu" a kvalitního dřeva zvláštní, hned jsem si zvykl. Skvělý sklon a úchopové části topůrka. Samotné dřevo je luxusně opracované.

Klasické drobnosti, ocelová hlava není dostatečně začištěna, takže je pár ostrých hranek poblíž topůrka. Nemá na funkci vliv.

Krásný i funkční vzhled. Optimální hmotnost. Skvělý poměr cena-výkon. Uvidíme, co vydrží.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

Je to super sekera Fiskars kvalita, ale neni to z plastu

Nic. Trochu cena. Asi. Jenze.. je to na cely zivot a jednou se s ni(ma) necham pohrbit. Takze vlastne levne;-)

Registrovaný uživatel18. července 2022

krasavec a padne do ruky

Registrovaný uživatel13. května 2022

Klady bude muset ohodnotit vnuk - skaut, neboť pro něho a na základě jeho výběru jsem objednával

Jasné : 1-0 = 1

Registrovaný uživatel28. září 2021

Lehká, ostrá, skvělá

Díky za skvělý výrobek

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Za mě super...

Registrovaný uživatel15. června 2021

Chtěla to vnučka, tak jsem jí to koupil.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Dobrá sekera

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Fiskarska, co k tomu víc říct,, za mě dobrý