Hlavní obsah stránky
Nůžky na větve Fiskars 1023624 + Fiskars 1023633

Fiskars 1023624 + Fiskars 1023633

Nahlásit
Nahlásit chybu

Teleskopické, maximální průměr střihu 32 mm, hmotnost 1,9 kgUniverzální zahradní nůžky s teleskopickou násadou, které vám usnadní práci na zahradě. S nastavitelnou hlavou a lehkým střižným mechanismem umožní rychlé, pohodlné a bezpečné stříhání větví.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Univerzální zahradní nůžky s teleskopickou násadou, které vám usnadní práci na zahradě. S nastavitelnou hlavou a lehkým střižným mechanismem umožní rychlé, pohodlné a bezpečné stříhání větví.

Klíčové vlastnosti
  • usnadní práci na zahradě
  • teleskopická násada
  • otočné držadlo a stříhací hlava
  • lehký střižný mechanismus

Pohodlné nůžky Fiskars PowerGear X UPX86

Ať už budete pracovat těsně u země nebo budete potřebovat dosáhnout do větších vzdáleností, práce se stříháním a úpravou zeleně už nebude jednodušší. Univerzální teleskopické zahradní nůžky od značky Fiskars budou pomocníkem pro mnohé situace ve vaší zahradě.

zahradní nůžky PowerGear X UPX86
Snadný střih ve všech směrech

Péče o rostliny, stromy a keře vyžaduje velkou námahu. Pro usnadnění vaší práce a snížení vynakládané námahy přichází zahradní nůžky s vyspěle vyvinutým střižným mechanismem PowerGear. Stříhací hlavu můžete natočit až o 230°, což napomůže ustřižení i hůře dostupných větví a díky oranžové barvě podpory čepele máte vynikající orientaci při střihu ve výškách. Stříhat můžete dvěma způsoby, buď zatažením za oranžovou posuvku nebo, v případě maximálního dosahu, za oranžovou část koncovky násady. Použitý inovativní mechanismus PowerGear a modernizovaná násada až 3,5× snižují vynaloženou námahu a únavu při stříhání.

univerzální nůžky PowerGear X UPX86
Komfort a bezpečnost při práci

Střižný dosah zahradních nůžek dosahuje vzdálenosti až 6 metrů a teleskopická násada je nastavitelná od 2,4 do 4 metrů. Díky těmto rozměrům jsou vhodné pro střih vzdálených větví, a to až do průměru 32 mm. Díky odolnému držadlu vyrobeného z komfortního materiálu SoftGrip a možnosti otočení v úhlu 230° vám umožní snazší střih i hůře dostupných větví. Pro bezpečné skladování mají nůžky navíc neklouzavou základnu zamezující jejich posunutí po podlaze. S nůžkami o váze pouhých 1,9 kg bude tak údržba zeleně hračka.

Inovativní model do vaší zahrady

Tyto nůžky nahrazují veleúspěšný model zahradní housenice Fiskars 115560 a přináší další inovace pro ulehčení práce. Zahradní nůžky PowerGear X UPX86 tak představují víceúčelové nástroje s vynikajícím dosahem do korun stromů a hustých keřů.

práce s PowerGear X UPX86

Můžete s nimi stříhat ve výškách bez potřeby žebříku nebo naopak těsně u země, aniž byste se museli ohýbat či klečet. Aktivujte ohromující střižnou sílu, nastavte hlavu nůžek dle potřeby a zajistěte si rychlé a bezpečné stříhání větví.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Nůžky na větve Fiskars

Všechny nůžky na větve Fiskars
Mohlo by vás zajímat