Recenze Fiorella a záhada mrtvého netopýra - Vlastimil Vondruška

Recenze Fiorella a záhada mrtvého netopýra - Vlastimil Vondruška

Další příběh Fiorelly, dcery dvorního alchymisty Giovanniho da Ponte. Na Pražském hradě byl zabit mistr Guldram z Oybinu. U jeho těla se nalezl mrtvý netopýr, a proto se o případ začne zajímat inkvizice. V ohrožení jsou všichni alchymisti.
Porovnat ceny 229 Kč

Registrovaný uživatel25. července 2021

pro mě jsou všechny knihy od Vlastimila Vondrušky naprosto fenomenální. Jsou poutavé, poučné a navíc mají neuvěřitelnou míru dobrodružství a jsou plné záhad a jsou lidsky velmi poučné a je těžké od takových knížek odcházet

každému mohu knihy pana Vl. Vondrušky vřele doporučit. Já sama jsem po přečtení první okamžitě přečetla všechny jeho další knížky, které jsme v naší městské knihovně měli a sháním další nové. Je to prostě p a n spisovatel , jakých moc nemáme

Registrovaný uživatel4. června 2021

Příjemná četba.

Moc ráda čtu knihy Vlastimila Vondrušky.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Prima dobrodružná kniha pro děti, kde je hlavní hrdinkou holka. Dceři vadí, že dobrodružné knihy jsou převážně o klučičích partách, je proto fajn, že jsou i dobrodružné knihy s dívkami.