Televizor Recenze Finlux 24" LED (24FDM5760)

Recenze Finlux 24" LED (24FDM5760)

Finlux 24FDM5760 Smart televizor s DVD/CD přehrávačem a podporou HbbTV 2.0 a Wi-Fi. Je vybaven satelitním tunerem DVB-S2 s funkcí FastScan pro rychlé naladění a seřazení programů platformy Skylink, dále tunerem pro příjem digitálního pozemního vysílání v normě DVB-T2 s podporou nejnovějšího kodeku H.265 HEVC a také tunerem pro kabelový příjem DVB-C. TV je možné také použít na cesty, jelikož…

ronovoty13. srpna 2025

Pěkný obraz.

Pouze jeden USB Port.

Jana30. ledna 2024

výborný poměr výkon/cena

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Lze připojit jak na 220V tak i 12V Super možnost přehrávání DVD tam kde není signál TV nebo internet !!!

Žádné jsem zatím nezjistil

Všem doporučuji, zejména karavanistům !!!!

Registrovaný uživatel22. října 2022

Jsme nadšeni. Televize pracuje na jedničku, spolehlivě. Vyzkoušeno na 12V i 220V. Naladěno DVB-T2 a DVB-S2, v provozu s externím diskem 500 Gb, vyzkoušen i DVD přehrávač. Vynikající poměr cena/výkon, nízká spotřeba.

Nutno dokoupit kabel pro napájení 12V, u přístroje pro provoz při kempování nebo v autě bych ho očekávala jako důležité příslušenství. Televize nemá časovač pro zapnutí, jen pro vypnutí.

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Horší kvalita připojovacích konektorů na televizi.

Obchod použiji opět pokud bude mít v sortimentu výrobek, který hodlám koupit.

Registrovaný uživatel12. července 2022

super tv

Registrovaný uživatel1. července 2022

Dobrá telka pro karavan

Registrovaný uživatel26. června 2022

Dle návodu a parametrů, vše probíhalo v normě, max. spokojenost dle předpokladu.

-poněkud hlučný provoz DVD přehrávače v přístroji TV, možná se časem usadí ! Max. překvapení - chybějící vstupní konektor LAN v TV přístroji prý už to není standart, takže internet jen přes WIFI. Jasný problém, kde není WIFI v dosahu.

Až na dva zápory, kterým není třeba věnovat takovou pozornost , obraz a zvuk v TV Finlux 24 LED dle předpokladu vynikající splńuje vše co jest psáno. Doporučuji.

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Vhodná do obytného auta ,komunikace s obchodem zatím dobrá.

nefungovala poslal jsem ji zpět a čekám na novou