Recenze Filtrační vatové kuličky 290854 400 g

Filtrační náplň z vatových kuliček je alternativní náplň určená pro všechny pískové filtrace. Díky použitému materiálu je potřeba k účinnému filtrování vody menší tlak než u klasické pískové náplně. 400 gramů náplně tak odvede stejnou práci jako 18 kg písku. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Filtrační vatové kuličky mají smíšené hodnocení – zatímco některé zákazníky oslovila jejich schopnost zachytit více nečistot a možnost opakovaného použití, jiní kritizují nutnost ručního čištění a rychlé zanášení. Pro uživatele, kteří preferují pohodlnější údržbu, může být vhodnější klasický písek, ale pro ty, kdo ocení lepší filtraci, mohou být kuličky výhodou.

• Zachytí více nečistot
  • Možnost opakovaného použití po vyprání
  • Lehčí průtok filtrací
  • Nutnost ručního čištění a rozkládání filtru
  • Rychle se zanášejí
  • Poměrně vysoká pořizovací cena

Registrovaný uživatel25. srpna 2025

Lepší než písek

jiri.syrovy3. srpna 2025

Lehčí průtok filtrací

Za chvíli zanešené, vydržely 14 dní

Zlatě písek, tyhle náhražky nejsou dobré

Registrovaný uživatel22. července 2024

Není to uplně okey brzy se musí čistit

Registrovaný uživatel28. července 2022

mám s ním velmi dobré zkušenosti,vyniká tím,že kuličky můžu vyprat a používat dál,kuličky používám celou letní sezonu a voda v bazénu je pořád čistá doporučuji

už jsem to napsala výše velká spokojenost a doporučuji

Registrovaný uživatel20. června 2022

vybral na doporučení

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Písek je na filtrování o hodně lepší. Po jednom měsíci používání kuliček jsem se vratila k písku.

Registrovaný uživatel30. července 2021

Příjemná práce, funkčnost se uvidí

Registrovaný uživatel19. července 2021

Zachytí více nečistot

Poměrně vysoká pořizovací cena. Filtraci nejde čistit protiproudem, musí se rozdělat, kuličky vyjmout a vyprat a vše znovu zkompletovat.

Letos voda více" kvete" a je potřeba filtraci častěji čistit. Čistění pískového filtru protiproudem je rychlejší a pohodlnější a proto se vrátím k pískové náplni filtru.