Recenze Fieldmann FZS 4004-B

Benzínový křovinořez Fieldmann FZS 4004-B s dvoutaktním motorem o objemu 43 cm3 a výkonem 1,4 kW. Standardní výbavou je poloautomatická strunová hlava se dvěma strunami a ocelový trojzubec k sečení náletů a odolných rostlin. Tento model má dělenou hřídel, díky které je možné ho, za účelem transportu či uskladnění, rozdělit na dvě stejně dlouhé části. Převod od motoru k žacímu nástroji zajišťuje…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Fieldmann FZS 4004-B je křovinořez s dostatečným výkonem pro běžné zahrady a příznivým poměrem cena/výkon. Uživatelé oceňují jeho snadné startování a bohatou výbavu, ale upozorňují na hlučný provoz a vyšší spotřebu paliva. Někteří zmiňují poškození ochranného štítu při prvním použití.

• Dostatečný výkon pro běžné zahrady
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Snadné startování
  • Bohatá výbava
  • Kvalitní zpracování
  • Hlučný provoz
  • Uštípnutí ochranného štítu při prvním použití
  • Vyšší spotřeba paliva
  • Nejasná informace o dělitelné hřídeli

miragi1. července 2026

Je prostě dobrej a silnej.

Mašina k pohledání.

rudolfcicko28. června 2026

Ještě jsem nezkoušel

bulajcsikj30. dubna 2025

Zatím spokojenost.

Valusvotockova13. listopadu 2024

byl to darek

pavelsvestka6. října 2024

Zatáhnu za špagát startéru a hned to jede.To se to seče,jedna radost. Vysoká tráva nemá šanci.

Posekl jsem co se dalo.Zazimoval jsem .Uvidíme na jaře.P.

Registrovaný uživatel6. srpna 2024

Cena,výkon.

S křovinořezem jsem spokojený,dělá co má,jde o kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel22. července 2024

vsechno funguje jak ma

Registrovaný uživatel28. května 2023

Za málo peněz hodně muziky. Bohatá výbava, dostatečný výkon. Po složení a nalití benzínu motor hned naskočil. Byl jsem opravdu překvapen.

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Dostatečný výkon pro běžné zahrady Český návod Cena Stroj je nejspíš shodný s většinou jiných čínských křovinořezů, tak snad dostupné ND

Čínský výrobek Ochranný štít jsem při prvním sekání uštípl POZOR, v některých eshopech uvedena dělitelná hřídel- zatím jsem nepřišel, kde je dělená…

Zatím přes 2h sekání. Sekal celkem husté křoví(bodláky, 2m pelyněk. Mnohdy cca 5cm v průměru) a s kotoučem jsem neměl problém něco neuseknout. Bohužel došlo k uštípnutí kusu krytu ale zatím je stále provozuschopný.

jaiii18. června 2020

za tu cenu dobre, zatial som vyuzil 2x a spokojnost.

troska hlucne, ale tuple do usi to spravia troska vyssia spotreba