Recenze Fieldmann FZR 70335-A + nabíječka + 2x 2,0 Ah

Akumulátorová sekačka na trávu značky Fieldmann si poradí s každou zahradou do rozlohy 350 m2. Tento startovní set obsahuje kromě sekačky též 2x 20 V a rychlonabíječku. Stroj je vybaven moderním bezuhlíkatým motorem s dlouhou životností a nulovými nároky na údržbu. Bezpečnostní spínač brání náhodnému zapnutí čepele a moderní konstrukce z odolného plastu je zárukou dlouhé životnosti.

Pavel Šimonik24. dubna 2026

baterii jsem měl koupit silnější

ivetachorina10. srpna 2025

lehká, spolehlivá, dle očekávání

filousjan8. července 2025

lehká, dobrá manipulace v malém prostoru, vše na100%

pavlinalal8. července 2025

rychlé nabití, příjemná a snadná jízda se sekačkou

dopooručuji

Registrovaný uživatel27. června 2025

Výborný výrobek

ferien.gilgen23. června 2025

Malá, lehká, výkonná. Zvládne i trochu vyšší trávu. Baterie se poměrně rychle dobíjí. Vydrží ca 20-30 minut v provozu. Uvidíme co po 2 letech :)

Měla by být dodána dvou nabíječka aby byl čas rychlejší. Naštěstí máme druhou.

Marie22. června 2025

Aku sekačka nemá šňůru, což je velmi praktické oproti dosud používané elektrické sekačce a lze s ní sekat i tam, kam by šňůra již nedosáhla. Rovněž odpadá potřeba neustálé pozornosti pro případ přeseknutí šňůry.

Během jediného sekání velké zahrady jsem musela asi 4x měnit baterie za plně nabité. Nevydrží příliš dlouho.

Se sekačkou jsem spokojena, jen vzhledem k nevelké výdrži baterií doporučuji mít při sekání zároveň v nabíječce náhradní.

svatikzdrahal18. června 2025

Lehká při sekání

Slabá výdrž baterie

Registrovaný uživatel13. června 2025

Tento produkt jsem si koupila, že nemusím mít za sebou kabel, který překáží a je dlouhý. Sekačka na baterie je rychlá a pohotová., ale poseká na jedno nabití jen cca 16 - 18 m2, což je málo.

Sekačka, ale nevydrží dlouho. Po 1/2 hodině už nemá takovou sílu a když je tráva trochu hustší, tak je problém. Nebo je tráva místy vyšší a už má co dělat, aby jí usekla. Chtělo by to větší kapacitu baterií.

Produkt by byl dobrý, pohotový, ale chtělo by to zvýšit její kapacitu, aby vydržela alespoň hodinu. Je to sekačka na velmi nízkou a řídkou trávu. To je tak na parkovou trávu. Ovšem na zahradě je tráva různého složení a to je problém. Rychle se vybije. Chtělo by to mít do zásoby ještě další 2 baterie, čímž se produkt prodraží.

pk.krupka11. června 2025

lehká, snadná manipupace, baterie vydrží na 300 až 400 m, ucho na přenášení do schodů

mulčování- musím zaklínit záslepku ke koši, nebo jsem nepřišla na to, jak se to dělá jinak

horakova-l9. června 2025

Funguje jak má, nezjistili jsme žádné nedostatky. Je lehká, na menší trávník dostačující výdrže baterií.

Koupila bych znovu.

marie-manaskova8. června 2025

sekání trávy bez šnůry

páčka na zapínání je tenká a časem nevydrží a praskne- zkušenosti z sekačky podobné na elektriku

jinak dobré

danuse.petruskova5. června 2025

Všechny aku výrobky máme značky Fieldmann, takže volba byla jasná. Svou velikostí nám sekačka postačuje, už jsme jí vyzkoušeli a práce s ní byla i pro seniora snadná.

radhan713. června 2025

Lehká, pěkná, slouží dobře.

zaspalpetr072. června 2025

Seká skvělé. Poradila si i vyšší trávou. Malá lehká. Na malou zahradu skvělá. Ještě uvidíme jak dlouho vydrží.

klf28. května 2025

Slabá baterie

marie.klabenesova28. května 2025

velmi dobrra

Registrovaný uživatel19. května 2025

Zboží jsem ještě nevyzkoušel, ale vypadá pěkně.

jaroslav.zmitko16. května 2025

Pro jeho jednoduchost a tichost chodu zařízení/žádný benzín,olej.kabel/

nestabilní na svahu

vopatekm16. května 2025

lehká a jednoduchá manipulace

na mechu se trochu dusila, musela být nastavena na vyšší střih

jinak v pořádku