Lehká - pro ženu super
Dá se složit
Dobrý záběr
Nastavení madel i koleček je snadné a lehké.
Snadno se přenese.Má přenosové madlo.
Trochu hlučnější.

Fieldmann FZR 2048-E je lehká a výkonná sekačka, která dobře seká i hustší trávu. Uživatelé oceňují její manipulovatelnost a výkon, ale upozorňují na hlučnost a křehké plastové díly. Pro menší zahrady bez překážek může být vhodná, ale její životnost a odolnost při náročnějším použití je otázkou.
Lehká - pro ženu super
Dá se složit
Dobrý záběr
Nastavení madel i koleček je snadné a lehké.
Snadno se přenese.Má přenosové madlo.
Trochu hlučnější.
velký záběr, lehké sestavení
Lehká, silná, snadná manipulace.
Lehká a snadno se ovládá.
Poutko od ucha od koše se ulomilo.A po pár metrech se sama vypíná.A je nová a třikrát použitá.
Pokud jí reklamuji už si od téhle značky určitě sekačku nekoupím.
Je lehká, má výkon a seká velmi dobře.
výkonná sekačka, snadná manipulace, lehká,
Lehká, výkonná, seká pěkně, dobrý poměr cena / výkon.
Po deseti minutách sekání s novou sekačkou se přetrhl řemen, což nesvědčí o přílišné kvalitě stroje. Po reklamaci a opravě jsem ji ještě nezkoušel.
Ještě jsem nevyzkoušel.
S FVE provoz zdarma.
Kabel
Lehká, dobře manipulovatelná
Lehká, snadno ovladatelná
Málo objemný koš, často se musí vysypávat
celoplastová lehká na přenesení do sklepa, dostatečný výkon + šířka záběru + velikost koše na našich 400 m2
trochu hlučnější zpočátku než jsem očekával, ale v pohodě, při sekání si ucho zvykne a už to neřeší.
Zatím po dvou sekáních a 10 vysypaných koších jsou zkušenosti velmi dobré.
Dobře seká trávu jak má
člověk se motá s prodlužovačkou
Za málo peněz hodně muziky
Splňuje to co jsem hledal - malá hmotnost, velký výkon umožňující i možnost sekání jak vysoké tak i mokré trávy
Při výsypce koše ten nedrží tvar a obsah nelze hned na poprvé hladce vysypat.
Celkově spokojenost. Otázkou je celková výdrž produktu, některé konstrukční aspekty v souvislosti s dnešním trendem úspor na materiálu mohou vzbuzovat otazníky do budoucna ohledně kompaktnosti a výdrže produktu
Velký výkon, malá hmotnost.
Velká spokojenost. Velmi dobře seká i vyšší trávu v horším terénu. Výhodou je i malá hmotnost. Nevím, jaká bude životnost. Po krátkém používání je na sekačce ulomený kousek plastu, zřejmě od kamene, ale ničemu to nevadí.
Sekačka má velký výkon, je lehká a dobře se s ní manipuluje.
Téměř vše je vyrobené z plastu a trochu se bojíme životnosti ozubených koleček.
Za ty peníze je super, seká dobře.
Variabilita, na zaber 420 mm lehká
Pro moji potřebu super produkt
Lehká a má vysoký výkon.
lehká a velmi dobře se sní manipuluje, seká dobře i hustší trávu a není to ní znát, nepřeklápí se s plným košem
sběrný koš je menší což zas tak nevadí, ale ta kvalita začal se trhat , když je plný trávy nějak to nezvládá a to hadrové vypadává z té pevné části
pěkný design
pevné držadlo
snadná výška nastavení
celkem brutální hluk
přípojná šňůra místo obrácené zásuvky
Sekačka je v pohodě, hlučnější něž předchozí, ale zdá se i výkonnější. Dvorek jsem posekal rychleji a méně jsem se u toho nadřel.