Elektrocentrála Recenze Fieldmann FZI 4012-BI

Recenze Fieldmann FZI 4012-BI

Elektrocentrála Fieldmann FZI 4012-BI od výrobce Fieldmann je praktický přenosný generátor elektrického napětí, který se hodí pro použití všude tam, kde není k dispozici elektrická energie. Zvláště je vhodný pro provoz nářadí, kempování nebo na chaty a chalupy, kde není dostupná elektrická síť. Využití najde také při napájení citlivé elektroniky, jako jsou počítače nebo televizory, díky…

Registrovaný uživatel9. února 2026

Spolehliví a poměrně tichý chod

12V zásuvka/ jediný prodejce vhodné zástrčky je Kaufland v Německu za přehnanou cenu! Špatný popis přístrojového panelu.

Výrobek je OK. Technická dokumentace a příslušenství nevyhovující.

Registrovaný uživatel16. ledna 2026

Startování vždy na poprvé, používám ji přesně 3 měsíce , tichá, skoro bez vibrací, nízká spotřeba paliva. Vysavače a běžné nářadí cca o 1000W utáhne vpohodě. Olej jsem měnil zatím 2x. Nastartuje fakt vždy na první zatáhnutí. Akorát dávám méně oleje , do poloviny rysky, aby olej neházela do sání. Když je po rysku MAX je ho tam zbytečne moc a je pak vzduchový filtr od oleje.

12V zásuvka není klasická autozásuvka.

Zatím jsem spokojenej. Funguje dobře.

jirkacm3. ledna 2026

Elektrocentrála funguje naprosto špičkově, startuje okamžitě a hlavně je opravdu tichá!

Jsem spokojený, nemám připomínek

baryk13. prosince 2025

kompaktní a díky váze dobře přenositelný, váha 12kg je tak akorát, plasty vypadají kvalitně a dá se říct robusně, jnak v provozu ještě nevyzkoušeno

jediná věc je 12v zásuvka která není klasická 12v zásuvka používaná běžně v autech ale dá se to vyřešit

za dobrou cenu hodně muziky

dobranskyjiri712. července 2025

Ještě jsem nevyzkousel.