Recenze Fieldmann FZF 6205-B

Recenze Fieldmann FZF 6205-B

Fieldmann FZF 6205-B je benzínový fukar, drtič a vysavač listí. Výkonný motor o výkonu 0,8 kW snadno vysaje listí, větve stromů a posekanou trávu. Tělo stroje z tvrzeného plastu a ergonomicky tvarovaná rukojeť zaručí pohodlnou práci i během delšího použití. Jistě vás na tomto modelu potěší sběrný vak o objemu 40 litrů.

jiri.kryza22. dubna 2025

celkem lehký fukar poměrně dobře funguje

vysávání ve složitějším terénu není úplně dobré (například u keřů) chybí možnost zavěšení například na popruh

oldsickle26. října 2024

Výrobek se zdál skvělý, pracuje jak má, ale při vysávání tam vlétl s listím i kamínek, který prorazil plášť, takže s vysáváním listí už asi nepomůže, snad bude ještě funkční jako fukar... Práce s ním byla jen 5 minut.

Po 5 minutách vysávání tam vlétl s listím i kamínek, který prorazil plášť, Takže vysavač už je nefunkční...

jista31113. března 2024

Dělá přesně to, co bylo v prospektu uvedeno, splnil moje očekávání

radovan227. ledna 2024

nebyl dodán

zrušená objeddnávka

Registrovaný uživatel6. listopadu 2023

Je to fukar!!!!! Fouká to parádně.

Nesebere listí z ořešáku!!!!!!

Velmi kvalitní na ostatní listí. Jsem spokojen.

Registrovaný uživatel25. října 2023

produkt nezklamal, je to velice výkonný fukar na listí, velká spokojenost

Registrovaný uživatel23. října 2023

Dobre padne do ruky, dostačující na malou zahrádku.

Květoslava15. února 2023

- popruh na vak - objem sběrného vaku je 40l - benzín. motor EURO5 o výkonu 0,8kW - nasávaný odpad reduk. v poměru 10:1 - poměr smích. paliva 25:1 , oktan. číslo oleje minim. 90 - 3 v 1 ( drtič, fugar a vysavač ) - ergonomické madlo

Vysavač jsme vybírali s manželem, který chtěl pouze benzínov stroj. Stejně jako výše uvedené parametry mi psal on. Nicméně s fugarem pracuji pouze já jako se vším na zahadě. Opatřili jsme jen ramen. popruh silnější výztuhou pro větší pohodlí a vak neplním úplně plný kvůli váze. Při startování nevytahuji startov. šňůru celou a je lepší po nastartování nechat motor tak 3min. běžet navolno, kvůli zahřátí. Protože mám na všechny přístroje skvělého údržbáře v roli mého manžela, tak jsem s prací s tímto vysavačem plně spokojená. Určitě doporučuji.