Drtič větví Recenze Fieldmann FZD 5015-E

Recenze Fieldmann FZD 5015-E

Výkonný elektrický štěpkovač s příkonem elektromotoru 2800 W. Ozubený válec, který tento model využívá k drcení, drtí větve až do průměru 44 mm. Vznikající štěpka je zachytávána do nádoby o objemu 60 l. Díky této nádobě udržíte pracovní místo v čistotě a ulehčí i manipulaci se štěpkou.

Milan.VN8. prosince 2025

Zatím žádný zápor

Zatím použitý 7x, žádný problém.

Jana T.7. prosince 2025

Výborný pomocník.

Mirek5. prosince 2025

složení velmi jednoduché a uvedení do chodu během chvilky drtí opravdu dobře i větvě větších průměrů - 40 mm ovládání bez problémů

držák na nápoje je úplně zbytečný kabel by mohl být delší a možná na jiném místě

Super stroj - udělá co má. Složení po vytáhnutí z krabice je velmi jednoduché - toto dělal můj 11-letý syn. Při spuštění musí být zasunutý a zacvaklý koš jinak se nerozjede - zacvakli jsme ho napoprvé málo a lekli jsem se, že nefunguje. Po kontrole a docvaknutí šlapal jako hodinky. Podrtili jsme všechno na zahradě. Otvor na drcení je OK, synovu ruku to nevtáhne (zkoušeno samozřejmě při vypnutí). Je dobré u toho používat ochranné brýle, větší větve se umí při vtahování otočit a švihnout. Kluk je nadšený a chce pořád něco štěpkovat, akorát už není co. Musím vysadit víc keřů a stromů :-).

josef.hrabina30. listopadu 2025

Je pro mou potřebu super, vytrvalý pomocník.

Velmi dobrý poměr cena/výkon.

bb26. listopadu 2025

- dobrá cena štěpkovače - opravdu drtí větve kolem 4 cm - drtí i drobnější větvičky s listím, s jehličím - velká výhoda je zpětný chod pří zaseknutí se -velikost nádoby na štěpky je vyhovující, i s plnou nádobou se dobře manipuluje

- trošku nejasný návod na spuštění stroje, i když v praxi velmi jednoduché - hůře ovladaný přepínač na praci a zpětný chod, způsobený umělohmotným krytem přepínače, který spíše překáží

- štěpkovač doporučuji

zdenka19. listopadu 2025

Pracuje jak má. Drtí na jemno zatím spokokojenost.

lbok19. října 2025

Jednoduché ovládání

Některé větve jenom pomačká a protáhne. Ale stroj splnil očekávání

pavel10. října 2025

Automatický posun, zvládá i silné větve o průměru do 44 mm. Hlučnost stroje je nízká, je snadno ovladatelný.

reslerlubos7. října 2025

Zatím jsem vyzkoušel jen krátce, ale vypadá to velice dobře.Myslim, že bych klidně doporučil.

annahorakova19695. října 2025

Za ty peníze pracant

radek2. října 2025

Jsem spokojen Je tichý a sám si podává

Mluvka1. října 2025

Držák nápoje (y)

Jana28. září 2025

Cena-poměr-výkon

stasek.vlcek25. září 2025

malý pracovní prostor

vladimir22. září 2025

Výborný pomocník, silný výkon. Rychlá montáž a nastavení. Lehká konstrukce na kolečkách. Výborně drtí a mulčuje. Skvělá cena v akci. Servis česká firma v Říčanech u Prahy. Dodání zdarma přes Planeo. Mám od firmy motorovou pilu, sekačku a drtič - a spokojenost.

Výkonný pomocník na zahradu. Lehká konstrukce na kolečkách. Super akční cena. Rychlá montáž a seřízení. Funguje skvěle.

dave.loub16. září 2025

zatím testován jenom krátkou dobu ( 1 nádoba ) větve do 2cm v pohodě zpracuje na štěpku

jana.benesovat5718. dubna 2025

Jsme s tím spokojeni,vybraly jsme dle recenzí které jsou kladné

renata.muller9. dubna 2025

Rozdrtí všechno.

Úzké hrdlo, pokroucené větve i když mají správný průměr se v něm zaseknou a nepomůže ani zpětný chod, protože se větev nedostane k noži.

lenka.mirova6. dubna 2025

Rozdrtí i 4 cm silné větve, dobře odebírá. Lehký na posouvání, velká nádoba s pojistkou. Super velký pomocník, konečně můžu použít jako mulč pod rybíz a jiné keře.

Malý otvor, ořechové větve se musí nastříhat na menší,nejsou tak ohebné.

Velkým pomocník,mám jen krátce ,ale spokojenost. Doporučuji!

ZZR25. března 2025

výkon, kvalita zpracování, možnost seřízení velikosti výsledné štěpky

ne úplně dobře vtahuje menší čerstvé větvičky čerstvé menší větvičky se občas namotají na rotor, ale větší větev to po čase pročistí

doporučuji, funkční výkonný pomocník