Recenze Fieldmann FDW 202205-E

Vysokotlaká myčka Fieldmann FDW 202205-E je ideálním pomocníkem k čištění příjezdových cest, auta nebo dalších trvale znečištěných ploch. Manipulaci s ní usnadní pojezdová kolečka a ergonomická rukojeť. Myčka má odolnou platovou konstrukci pro dlouhodobé čištění. Obsahem balení je i například kartáč na auto a přípojná nádobka na šampón.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Fieldmann FDW 202205-E je podle recenzí výkonný a tichý vysokotlaký čistič s dobrým poměrem cena/výkon. Zvládá silný tlak pro efektivní čištění auta, dlažby i zahradního nábytku. Někteří uživatelé však zmiňují slabší plastové části a obtížné sestavování kvůli špatnému návodu.

• Silný tlak pro efektivní čištění
  • Tichý chod
  • Jednoduché zapojení a pohodlná obsluha
  • Dobře funguje s vodou z vodovodu
  • Kvalitní práce
  • Křehký filtr na vodu
  • Slabý plast
  • Chybí regulace tlaku trysky
  • Sestavování je obtížné kvůli špatnému návodu

Jára Čermák29. ledna 2026

Silný tlak rychle smyje špínu z auta i dlažby Jednoduché zapojení a pohodlná obsluha Hodí se i na kola terasu a zahradní nábytek

Fieldmann FDW 202205-E jsem vzal hlavně na auto a kolem baráku a hned jsem si zvykl, že je ta práce za chvilku hotová. Tlak je dost silný, takže sundá bláto i zaschlý bordel bez drhnutí a člověk se u toho nenadře. Líbí se mi, že se to snadno zapojí a pak už jen jedu.

kluka68926. října 2024

Nejlepší poměr cena/výkon.

Chybí mi regulace tlaku trysky.

tomasrihak015. října 2024

Tichá výkonná nemám co vytknout

mirajirousek11. června 2024

Kvalitní práce

Registrovaný uživatel27. června 2023

Vaha, ovladani

Slaby plast

Registrovaný uživatel23. května 2023

Funguje pěkně

Sestavování byla hrůza. Je k tomu opravdu špatný návod. A ty miniaturní obrázky jsou k smíchu!

Registrovaný uživatel20. dubna 2023

V této cenové relaci velmi solidní výkon a poměrně tichý chod ve srovnání např. se stroji z Lidlu.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

3x použitý, zatím perfektní. Je lehký, dobře funguje, hadice se dobře navíjí.

Filtr na vodu třeba ze studny mně připadá křehký-je asi z plexiskla. Ale používám vodu z vodovodu, tak jej nepotřebuji. Ale stejné filtry jsem viděl i u jiných výrobců.

Zatím dobrý.