Vrtačka Recenze Fieldmann FDV 10252-A

Recenze Fieldmann FDV 10252-A

Akumulátorová vrtačka od renomovaného výrobce Fieldmann zajistí maximálně pohodlné a rychlé vrtání a šroubování bez překážejícího kabelu. Dvourychlostní převodovka je ideální pro vrtání do dřeva, kovu nebo plastu. O komfortní práci se kromě ergonomické rukojeti, ve které je zabudovaná baterie stará též pracovní LED světlo, díky kterému bude jakákoliv práce v dílně snazší. Vrtačka je dodávaná…

svatka.cechy5. května 2025

Spokojenost s výrobkem, rychlé dodání. Už jsem objednávala několikrát a vždy maximální spokojenost.

squatekk21. prosince 2024

2 baterky, za ty penize super. Na vrtani do panelu to uplne neni. Ale jako vrtacko-sroubovak good.

mmarcanik5030. ledna 2024

Lehká snadno ovladatelné

Poměrně slabý výkon a výdrž

Na domácí práce postačující

kovacovaevina1112. prosince 2023

Manžel si to to moc chválí.

Registrovaný uživatel27. dubna 2023

Pro drobného kutila vynikající, lehké do ruky, dobře ovladatelné a má všechny potřebné funkce, které kutil potřebuje. Doporučuji.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Od této značky mám už vysavač listí. Funguje asi 5 let bez problémů. Šroubovák se zatím tváří jako dospělý. Čas ukáže-baterie, převodovka atd. Zatím jsem utáhl cca 200 vrutů. A OK.

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

perfektni mašinka

dělá mi velkuo radost

Registrovaný uživatel29. března 2022

Vždy v pohotovosti v úhledném kufříku.Jsem nadmíru spokojený.Je to pro mne potěšení pracovat s tímto produktem. Domácí pomocník až pětkrát denne.

Nemám žádné poznatky o nedostatku.

Naprosto vše je v pořádku.

Registrovaný uživatel7. března 2022

Pro práci doma vynikající pomocník,používám často,dle potřeby,velká spokojenost...

Registrovaný uživatel6. září 2021

malá a výkonná baterie, lehký,

Nesmontoval jsem s ním ani jednu šatní skříň z Ikea, Odešla převodovka rychlosti vrtání.

Teď sháním kde vrtačku reklamovat, příp vrátit-poraďte