Bohužel jsem ještě nic nepoužil.

Bohužel jsem ještě nic nepoužil.
Super výrobek.
Rychlé nabíjí.
Současné nabíjení dvou baterií
Přehledný stav nabití díky LED diodám
Možnost připevnění na stěnu
obustní konstrukce a bezpečný provoz
S touto nabíječkou už neřešíte, která baterka bude připravená první – nabíjí obě najednou, takže vaše nářadí je díky tomu vždy pohotové a připravené na práci. LED diody signalizují aktuální stav nabíjení přehledně a jednoduše. Už žádné hádání nebo kontrolování – hned vidíte, kdy jsou baterie nabité a připravené k použití. Nabíječku snadno uchytíte na dílenskou zeď či nástěnku, čímž získáte přehledné uspořádání dílny. Díky dlouhému kabelu ji navíc můžete mít přesně tam, kde ji potřebujete. Kryt je pevný a odolný, kabel dostatečně dlouhý, a vše působí spolehlivě a kvalitně.
Není co dodat, zatím funguje.
Možnost nabíjet 2 baterie současně, výhodné při používání více přístrojů
Rychlost a ovl@dání
Pěkné zpracování,cena odpovídá. Baterie 4Ah nabije za necelé 2 hodiny. Dá se i zavěsit na stěnu.
S nabíječkou jsem spokojen,nemám připomínek.
Solidní rychlost nabíjení.
Spokojenost, funguje bez problému.
Dvě nabíjecí pozice současně
LED kontrolky pro každý akumulátor zvlášť
Dostatečně dlouhý přívodní kabel
Možnost zavěšení na zeď
Robustní a kvalitní provedení
Tahle nabíječka od Fieldmannu mě příjemně překvapila hned po vybalení. Dvě pozice pro akumulátory? To je přesně to, co jsem doma potřeboval. Při práci se zahradním nářadím nebo dílenskými pomocníky je vždycky dobrý mít jeden aku v záloze – a tady ho pohodlně nabíjím zároveň s tím druhým. LED indikace u každé pozice je přehledná a jasně ukazuje, co se právě děje – žádné zmatky, jen mrkneš a víš, jestli už můžeš zpátky do akce. Dá se připevnit na zeď – ušetřil jsem místo na stole a navíc to v dílně vypadá fakt profesionálně.
Rychle dobíjí,oceňujio možnost přichycení na zeď=nezabírá místo na stole nebo ponku!!
Nabíjení dvou baterii a každá šachta s vlastní logikou a řízením
Indikace stavu nabíjení akumulátoreu
Je možné zavěsit na zeď nebo na nástěnku v dílně
Dlouhá přívodní šňůra
Vinikající rychlo nabíječka, když hodně používáte přístroje fiedmann je dobré mít dvě baterie a stále udržovat jednu plně nabitou, pak Vás nic nepřekvapí.
Po dvou měsících nevím
S nabíječkou jsem koupila 4 baterie a malou ruční pilu . Pila nefungovala . Po reklamaci na vlastní náklady mi odepsala, že u nich s jejich baterií fungovala . Měla jsem ji poslat i s bateriemi ( opět na vlastní náklady) . Pokud by reklamaci uznali , náklady by zhradili. Je zvláštní, že pila nešla ani z jednou baterií. Baterie vyrobeny v Číně. Pilu jsem nechala opravit v akreditované opravné.
Rozhodně bych si rozmyslela znovu koupit výrobky této značky v internetovém obchodě
Jsem moc spokojená a ráda se vracím
rychlé nabíjení
Splňuje mé požadavky
Nabíjení se mi zdálo pomalejší, ale nabíjení zatím jen jednou.
Vcelku dobrý vzhled a konstrukce.
Vámi udávaná funkce výdrže baterie neodpovídá skutečnosti. Pro akumulátorovou sekačku se záběrem 42 cm, nelze v setu doporučovat baterie a dodávat 2 ks baterie 20 mA. Výtrž sečení na rovné ploše je s bídou 30 min.
Neblbnout lidi a informovat pravdivě o TTD spotřebiče.
obě baterie se mohou nabíjet současně OK
nicOK