Recenze Fieldmann FDUV 70105-0 bez aku

Akumulátorová vrtačka s funkcí příklepu od renomovaného výrobce Fieldmann zajistí maximálně pohodlné a rychlé vrtání, šroubování bez překážejícího kabelu. Aku vrtačka dosahuje dostatečného výkonu díky plnému využití síly 1x20V akumulátoru ve spojení s elektronickou řídící jednotkou a maximálním kroutícím momentem 35Nm. O komfortní práci se kromě ergonomické rukojeti stará též pracovní LED…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Vrtačka Fieldmann FDUV 70105-0 je podle recenzí vhodná pro běžné kutilské práce a ocení ji i ženy díky lehké konstrukci a ergonomii. Uživatelé chválí možnost nastavení kroutícího momentu a plynulé zvyšování otáček. Někteří však upozorňují na nedostatečný utahovací moment při náročnějších úkonech.

• Dobře padne do ruky a je lehká
  • Možnost nastavení kroutícího momentu
  • Plynulé zvyšování otáček
  • Možnost příklepu
  • Vhodná pro běžné kutilství
  • Malý utahovací moment i na nejvyšší stupen nastavení

vbierdumpfl10. června 2026

malá,praktická akuvrtačka s dlouhou výdrží

Petr1. června 2026

Zatím použita jen jako šroubovák, resp. utahovák, vše v pořádku. Možnost nastavení kroutícího momentu, levý i pravý chod. Plynulé zvyšování otáček. Možnost příklepu. Je malá, lehká, dobře padne do ruky. Vhodná i pro ženy.

amzukl2. října 2025

Na běžné kutilství bez problému.Stejnou používám již asi 5 let.Koupil jsem druhou abych nemusel při zajištění foliáku kde vrtám asi 200 děr a pak vruty stále měnit vrták/bíty.....

Nic jsem nemašel...

někdy se hodí i ten příklep...

edievesely16. prosince 2024

Krásné lehká, dobře se s ní pracuje, akorát si k vrtačku musíte dokoupit menší baterii, já měl doma jen ty větší.

Registrovaný uživatel5. prosince 2024

1.Mám již baterie Fieldmann 2. Nevím 3. Málokdy.

Jo, dobrý

Registrovaný uživatel3. listopadu 2024

malý utahovací moment i na nejvyšší stupen nastavení - nutné řešit přecvaknutím na vrtání a dotáhout - porovnávám se starou Bosch 14,4 V

Registrovaný uživatel18. září 2023

Protože již mám aku i nabíječku

Registrovaný uživatel13. srpna 2023

Bytelná konstrukce, aku program, mám víc přístrojů a stačí na to jedna baterie.

dobrá koupě.

Registrovaný uživatel5. dubna 2022