Docela dobrý.je to trošku fórový ale po zatížení dobrý. Regálové desky jsou hodně slabé uvidíme kdy se začnou deformovat

Snadná montáž
Dobre se to sklada. V porovnani s jinym regalem obdobne konstrukce to slo radove lepe a rychleji. Regal se celkove zda stabilni, trochu neduvery mam ke zpusobu spojeni dvou kusu na sebe (regal totiz tvori dve spojene casti) - to ukaze cas. Jinak jsem jiz naskladal haldu veci a kilogramu, zatim to drzi.
Nejvetsi zapor jsou ty desky, na ktere neco davate. Uvedena nostnost na kazdem patre je hezka, ale celkem okazmzite se vse, kde bylo 5 a vice kg prohlo. To je velke zklamani a skoda. Klidne bych i priplatil, ale ted musim shanet preklizku nebo jiny material a vsechny tyhle desky vymenit za neco, co se neprohne.
Myslim, ze za tu cenu je to dobry vyrobek, urcite je potreba pocitat s vymenou desek tam, kde bude neco, co se vahove nerozlozi pres cele patro. Kdybych kupoval znovu, tak se nejprve podivam na konkurenci, zda ma obdobny regal s jinymi deskami a podle toho a ceny bych se rozhodl.
rychlost složení , solidní cena
doporučuji koupit
Super cena, stabilní konstrukce
chatrná konstrukce,s porovnáním s regály které jsem koupil v minulosti jedna velká mizérie
nestabiní ošizená konstrukce-nebezpečné
Regál se zdá že vydrží. Dost místa na věci.Snadná
Montáž..Doporučujeme
Regál doporučuji
regál smrdí byly desky spojovány nějakým rybím tukem nebo čím není možné se toho zbavit
Regál není stabilní.
Nesplnil očekávání. Vhodné snad jen na lehčí materiály.
Spokojenost s regalem,pevny,kvalitni.
Doporučuji kvalitni vyrobek.
Zatím stojí
strašná montáž v porovnání s jiným regálem jiné značky,všechno se rozebíralo pod rukama,slabé plíšky,zabezpečovací kousky špatně zapadali,jsou maličké a nedají se pořádně zabezpečit.Regál této značky nedoporučuji.
Průměrný výrobek čínské výroby
Nekvalitni produkt. Mam strach, ze se regal zhrouti.
Takovy produkt bych vubec ve svem eshopu nenabizel.
Levný, složení bez nářadí.
Celková stabilita nic moc
rychle doručeno, velikost odpovídá mé představě
kvalita materiálu a celková pevnost po sestavení - no je poznat že to je čínský výrobek !
parádní regál
pevný, praktický
slabé desky
Cena
Nosnost
Řada dílů byla na konci ohnutá, jeden jsem musel spravit, aby šel regál vůbec sestavit
Dřevotřískové desky byly na různých místech poškrábané, ostré díly leží v krabici přímo na nich bez jakéhokoliv obalu či ochrany
Ostré díly - riziko pořezání při montáži
Složitost montáže - díly do sebe těžko zapadají, je potřeba mít kladivo
Manuál by mohl být podrobnější
Příště bych si asi koupil jiný produkt.
Klady regálu.. Prostě regál. Když jsem sešrouboval dva k sobě celkem i drží. Dobrý poměr cena/výkon.
Návod, je nutné si některé kroky (úkony) vymyslet dle svého. Není to nic složitého, ale návod by mohl být podrobnější, především v bodě ukotvení výstuh. Výška 180 cm je docílena složením dvou kusů.
Nepřekvapí kvalitou, ale ani nezklame funkcí.
Menší návod na sestavení by neškodil.
Sestavení není az tak jednoduché, jak se uvádí. Ale za tu cenu super regal jak do garáže, tak i špajzu.