Pokud bych ho opravdu zatížil, až 175 kg, což nemám odvahu, asi by dlouho nevydržel. Max poloviční zátěž, s tím že ještě, rozumně rozložit váhu.

Koupil jsem 4 regály, složil z nich 3 vyšší - potud OK
zbylo pár prvků, objednal jsem tedy ještě dva regály abych využil prostor naplno.
Přišly zdánlivě stejné regály ale s těmi prvními to není kompatibilní. Mají jinou rozteč tech vysekaných děr pro zapřáhnutí desky.
Jinak rychlost dodání vpořádku.
Regály jsou sice z rejže ale když se to upevní ke zdi (nebo do stropu) tak jsou fajn.
žádné klady
postupně se mi všechny tři regály rozpadají,naklánějí a spodní nohy rozjíždí.Lituji nákupu,budu je muset vyhodit a koupit nové a kvalitnější...Mám je ve své prodejně,nejsou nijak přetíženy ale trnu hrůzou,pokud se u regálu pohybuje jakýkoliv zákazník..
Myslím, že vše zatím ok.
Drží i unese
Rychlé sestavení
regály jsou z nějakého recyklovaného materiálu, který nepříjemně smrdí po rybách
Moc děkuji za vše co přišlo a bylo v pořádku!!
Velice dobře zboží,mohu doporučit,slouží k tomu k čemu má.
velká úložná kapacita, dobrá stabilita, poměrně snadné sestavení, pevné, lehké
poměr kvalita/cena ok
Splňuje očekávání
Super žigla!!!!!
Opravdu jednoduché na složení, robustní, hezké, přesně co jsem od produktu očekával, hodně místa a uložného prostoru do spíže na baráku, kde to používám
Dobre se to sklada. V porovnani s jinym regalem obdobne konstrukce to slo radove lepe a rychleji. Regal se celkove zda stabilni, trochu neduvery mam ke zpusobu spojeni dvou kusu na sebe (regal totiz tvori dve spojene casti) - to ukaze cas. Jinak jsem jiz naskladal haldu veci a kilogramu, zatim to drzi.
Nejvetsi zabor jsou ty desky, na ktere neco davate. Uvedena nostnost na kazdem patre je hezka, ale celkem okazmzite se vse, kde bylo 5 a vice kg prohlo. To je velke zklamani a skoda. Klidne bych i priplatil, ale ted musim shanet preklizku nebo jiny material a vsechny tyhle desky vymenit za neco, co se neprohne.
Myslim, ze za tu cenu je to dobry vyrobek, urcite je potreba pocitat s vymenou desek tam, kde bude neco, co se vahove nerozlozi pres cele patro. Kdybych kupoval znovu, tak se nejprve podivam na konkurenci, zda ma obdobny regal s jinymi deskami a podle toho a ceny bych se rozhodl.
Na běžné věci je nosnost dostatečná a připadá mi, že cena odpovídá kvalitě výrobku. Do garáže a sklepa je pozinkování ideální povrchová úprava. Montáž je jednoduchá a není při ní potřeba žádný pomocník.
Regál jsme pořídili do příručního skladu k uložení materiálu. Regál je pevný a police mají dostatečnou nosnost.
Žádné jsme nezjistili.
Naprostá spokojenost i s dodáním.
Nosnost, stabilita.
Jednoduché a praktické.
Když se přenáší, tak se rozpadá.
Jii
Do šatny na boty je super
Chybel montazni navod.
Skoda ze neni moznost nastavitelnosti nozek v nerovnosti podlahy.
Jedna police mela odstipeny roh.
Takze prumer.
Jeden regál už mám a celkově spokojenost.
Jedna police musí být uprostřed aby šel regál nastavit na výšku
Snadné sestavení.
Trochu vacherlatý.