Recenze Fieldmann FDN 4150

Recenze Fieldmann FDN 4150

Třídílný box na nářadí FDN 4150, je vyrobený z kovu, má tedy bytelnou konstrukci, která zajistí odolnost i bezpečí pro uložené věci. S jeho pomocí snadno, rychle a bez větší námahy dopravíte množství nástrojů, příslušenství a drobného materiálu i na větší vzdálenosti např. na chalupu, na stavbu apod. Jednotlivé části boxu jsou členěny tak, aby měl každý nástroj či materiál své místo a…

tommytommm7623. srpna 2025

Praktičnost

Plastové kolečka není tyčka pro uzavření všech komponentů naráz

Celkově spokojenost

havlikjosef11. srpna 2025

Není to umělá hmota.

Mirda29. července 2025

Kvalita zpracování

reich.tomas16. října 2024

Celkem bytelná konstrukce kterou ale v mém případě významně degraduje níže uvedený zápor

Madlo které je součástí spodní části je sice teleskopické, ale nejde složit na takovou výšku, aby se kufr (byť rozložený) vešel do kufru běžného auta. Musíte mít tedy dodávku, nebo převážet naležato - to se ale převážené věci vždy přesypou + spodní část zabere v podstatě celý kufr sama :-)

No chtělo by to u vývoje více přemýšlet a vyrobit madlo z více teleskopických kusů

pes.xjr19. března 2024

materiál , z kterého je vyroben. .Používám hlavně na chatě , kde není pevny pod klad. Díky robustním kolečkúm - zcela bez problémů.Přeprava autem , díky možnosti rozložení taktéž. Variabilita je hlavní předností.Na chatě - téměř denně od dubna až do listopadu. Uvažuji o koupi dalšího kusu.

Uvítal bych nějaké příchytné body , asi nejspíše háčky na bocích , pro letmé zavěšení např. prodlužky , nebo montážní lampy. Musel jsem doplnit protiskluzové podložky z tenké gumy do zásuvek na nářadí.

Opravdu kvalitní a praktický pomocník kutila amatéra , navíc i vzhled produktu je na vysoké úrovni. Lze jen doporučit.

glencnermarek10. února 2024

kovové šuplíky je to bytelný a lehce složitelný

při položení vypadávaji menší věci ve spodním fochu dozadu za vyklopný mechanizmus

andilek19675. ledna 2024

Vánoční dárek pro manžela velká spokojenost

Uhlikova.Zanda2. ledna 2024

Kvalitní materiál.

flippant30. listopadu 2023

je tak akorát pro mě

Registrovaný uživatel14. listopadu 2023

Kovová konstrukce, oddelitelne přihrádky ale hlavně kolečka. Velký spodní box

Překvapilo mě to. Neočekával jsem takovou kvalitu

Registrovaný uživatel23. října 2023

barva a provedení sestavy se mi zdá praktická

vrchní kufřík na nářadí byl doručen s poškozením, proto jsem ještě nestačil zboží použít

Petr Pernt2. března 2023

Kufr se po dvou měsících rozpadl. Nekvalitní plast a plech který se hned prohne. Nářadí se do kufru nedá dát. O šuplících ani nemluvím. Za mě špatná investice do tohoto kufru.

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Pro moje účely výborný pomocník. Bytelný. Vypadá, že snad něco vydrží. Pěkný, lze použít i jako provizorní sedačka pokud nemáte 100kg. Nepoužívám na nářadí. Možnost rozložení a samostatného přenosu každé části je perfektní.

Plastová kolečka. Vysoká hmotnost.

Za ty peníze pro mě určitě skvělý nákup. Pokud by se používalo pro původní účely (převoz nářadí), nevím, jak dlouho by vydržel. Hlavně o ta plastová kolečka bych měla obavy. Pevnější uchycení by snesla i vysouvací rukojeť určená pro převoz.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2022

Bytelná, objemná, přehledná..

Registrovaný uživatel3. října 2022

vypadá bytelně, prostorný

Trochu zavádějící je uváděné kovové provedení,přitom se jedná o kombinaci plastu a kovu. Celkově se, ale provedení jeví robusně.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Zatím to vypadá kvalitně uvidíme až to začnu tahat na stavby jakou životnost to bude mít.

Registrovaný uživatel12. května 2022

Produkt, pojízdný box na nářadí, dorazil poškozený. Vráceno s tím že žádám o nový neporušeny. Je to měsíc a půl a firma stále nebyla schopna dodat box nový. Zklamání..

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

je to papír,malý neskladný