Malířský váleček Recenze Fieldmann FDMV 1501

Recenze Fieldmann FDMV 1501

Nekapající malířský váleček Fieldmann FDMV 1501 pro snadné vymalování prostor bez nutnosti velkého následného úklidu. Kapacita nádržky na barvu činí 0,54 l.

Harrachovská Hacienda2. prosince 2024

Nízká cena. Jinak plně funkční.

Nasávací trubička by mohla být z pevnějšího materiálu. Při delším malování prosakuje do válečku vazelína. Není v e-shopech možnost dokoupit náhradní váleček. Jako náhrada je možné použít od jiného výrobce. Čirou náhodou je stejný :)

Registrovaný uživatel11. března 2024

Nic varování nekupovat !!! Nekompletní výrobek

Varování Nekupovat nefunkční vyrobek. Dodavatel není schopen dodat náhradní díl (těsnění) v Ts Bohemia zkontrolovali i další balení ve všech chybělo těsnění, domnívám se že je nekompletní celá serie tohoto výrobku , nekvalitní plasty

Výrobek je absolutně nefunkční, vyhozené peníze

radek.rezna9. února 2024

kape méně než klasický váleček

po asi 3 hodinách zápasení s tímto válečkem jsem přešel na klasický má krátkou tyč, takže malování stropů je peklo váleček má chlup nevyhovující snad žádnému povrchu stěny klasickým válečkem jsem byl schopný malovat asi 5x rychleji

Registrovaný uživatel29. května 2021

Nestříká.Dobře roztírá.

Než si člověk zvykne,těžký do ruky.Ale to časem přejde.

Registrovaný uživatel1. října 2020

Mysleli jsme, že bude malování pokoje rychlé a bez nepořádku, ale opak je pravdou .

V balení chybělo těsnění a i když jsme ho dokoupili, stejně píst nasával s barvou i vzduch .Barva pak i tak byla všude . Obyčejnou malířskou štětkou jsme tolik nepořádku neudělali .

už bychom nekoupili