Recenze Fieldmann FDG 5021-114R

Praktická sada nářadí Fieldmann FDG 5021 je uložena ve stylovém metalickém kufříku. Ve čtyřech vrstvách naleznete opravdu široký sortiment jakéhokoli nářadí. Ať už se jedná o imbusy, křížové šroubováky, ploché nebo izolované, své místo tam mají i mini šroubováčky. Nechybí ani stavitelný klíč, odlamovací nůž s náhradními noži, několik druhů kleští a vodováha.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sada nářadí Fieldmann FDG 5021-114R je podle recenzí kompletní a praktická pro domácí použití, s dobrým poměrem ceny a kvality. Uživatelé oceňují, že obsahuje vše potřebné v jednom balení. Neobjevují se žádné stížnosti na kvalitu nebo funkčnost produktu.

• Kompletní sada nářadí pro domácí použití
  • Dobrý poměr cena a kvalita
  • Spousta nářadí za výhodnou cenu
  • Ideální pro kutily

dobrý poměr cena / kvalita

Vašek24. ledna 2025

Ideální pro kutily

pigeon5. listopadu 2024

Jsem spokojen. Kompletní sada nářadí pro domácí použití. Nemusím stále hledat jednotlivé druhy nářadí, vše mám pohromadě.

Registrovaný uživatel24. března 2024

Dobrý den, spousta nářadí na dobré peníze!

Registrovaný uživatel27. listopadu 2023

zboží je určeno jako dárek, nemohu tedy hodnotit

Registrovaný uživatel21. listopadu 2023

Produkt jsem si vybral pro jeho kompletnost využití v domácnosti.

Při dopravě produktu došlo k poškození kufříku a zjevně k jeho vysypání jelikož obsah při dodání nabyl kompletní.Dopravce poškození kamufloval přelepením kofříku plastovou neprůhlednou folií,takže nebylo patrno, při převzetí a zaplacení zboží, poškození..

Už při dodání poškozeného produktu jsem na to upozornil firmu u které jsem tento produkt objednal ale nebyla od nich žádná reakce.Již nikdy po této zkušenosti si neobjednám produkt na stránkách FB.Při reklamaci předpokládám nějakou reakci a ne hrani si na mrtvého brouka.Děkovat za tuto neochotu nehodlám.Alois Dobšák,Znojmo.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Super zbozi