Zahradní sestava Recenze Fieldmann Calypso-T

Recenze Fieldmann Calypso-T

Trvanlivý zahradní nábytek Calypso-T je složený z obdélníkového stolu a čtyř křesel. Stůl i křesla jsou vyrobeny z tropické dřeviny akácie. Toto velice tvrdé dřevo bez problémů odolává i nepřízni povětrnostních vlivů a předurčuje nábytek k venkovnímu použití. Ergonomicky tvarované polohovatelné křeslo o rozměrech 71 x 56 x 108 cm.

Registrovaný uživatel20. srpna 2024

Cena byla opravdu super, ale kvalita je fakt bída.

Pod mými 90 kilovými přáteli židličky pěkně zaplakali. Nejhorší na tomto výrobku jsou šrouby, které se samovolně povolují a celá židlička se po tom pod vámi sama od sebe rozpadne.

Nejsem tak bohatý abych si kupoval levné šmejdy. Tento výrobek je fakt bída. Příště si radši připlatím než se ted zaobývat dotahováním šroubů po každé akci.

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

Pěkný, kvalitní set

Registrovaný uživatel16. června 2023

Kvalita

Registrovaný uživatel29. května 2023

Nábytek je krásný. Jsem nadšená. Dřevo je přiměřeně opracované, šetrně ošetřené nátěrem. Barva odpovídá přesně obrázku. Stůl je krásný, pevný. Křesla moc hezká a pohodlná. Polohování snadné.

Jediné, na co si musím zvyknout, že křesílka se hůře přemísťují, protože po uchopení za jakoukoliv stranu se začnou skládat, což je ale u skládacího křesla logické. To není vada, jen se s tím musím naučit manipulovat.

Nábytek je moc hezký, za krásnou cenu, jsme spokojeni a určitě doporučuji. Mile nás překvapilo, že nábytek byl složený, nemuseli jsme sami sestavovat šroubek po šroubku.

Registrovaný uživatel4. července 2022

Je to krásná sada nábytku. Oceňuji, že jsou židle ergonomicky tvarované což není vždy samozřejmostí.

Jedna ze šesti židlí praskla v místě kování na sedací části, přičemž na ní seděl 94 kg člověk, tedy vážící hluboko pod limit nosnosti. Mám ji připravenu k odeslání na reklamaci. Takže tedy si nejsem jista, zda je výrobek dobře technicky navržen

Po úspěšné výměně prasklé židle bude snad vše v pořádku a set bude sloužit jak má.

Registrovaný uživatel21. června 2022

Snadná manilulace, velký prostor, pěkný vzhled

Registrovaný uživatel9. června 2022

Jsem naprosto spokojená,rychlé dodání,vše v pořádku,krásný materiál,dokonce křesílka složená,ne jak je nyní zvykem,že si vše musíte složit sami.

Registrovaný uživatel3. června 2022

Pohodlné sezení

Dnes pořádně vyzkoušíme protože jsme to koupili tento týden.

Registrovaný uživatel22. května 2022

Rychla a výborná komunikace při doplnění potahů k zakázce

Kvalitní zboží,nic nechybělo a dodávka dle objednávky

Registrovaný uživatel12. května 2022

Skladovatelnost

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

cena, kvalita

Registrovaný uživatel6. srpna 2021

Žádné, po měsíci užívání, se vše rozpadlo. Zasílané zpět.

Vady dřeva, velmi nekvalitní spoje, katastrofa.

Nekupujte, ušetříte spousty nervů a času.

Registrovaný uživatel27. července 2021

Polohovací židle

Většina šroubů volná, špatné spracování dřeva.

Registrovaný uživatel25. července 2021

Pro přepravu kvalitně zapalené + snadná montáž. Jinak nic, prostě "čína"...

Nekvalitní - flekaté a hrubě opracované dřevo ("černé "mapy). Nastavení sklonu opěradla je katastrofální - sebemenší pohyb ho ihned změní v lůžkovou úpravu - patrně špatně řešený systém v područkách. Máme starší výrobek (přes 10 let) od jiného "dodavatele" a u něho tento problém není - prostě to zapadne do mechanismu područky a drží....

Prostě pro příště podle rčení: "Nejsem tak bohatý, abych vyhazoval peníze za levné věci."

Registrovaný uživatel30. června 2021

skladný dobrá manipulace

povrchová uprava

poměr cena užitek dobrá

Registrovaný uživatel15. května 2021

Elegantní zahradní nábytek, to polohování židlí je naprosto perfektní

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

snadno polohovatelné židle

zdá se menší "bytelnost" než z obrázku a popisu

velmi pěkný nábytek za příjemnou cenu, ale bude vyžadovat opatrnější zacházení

Registrovaný uživatel7. března 2021

Pohodlné, snadno rozložitelný stůl, dostupná cena

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Pohodlné posezení, polohovací. Skladování.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Jen jsme vybalili, ještě nepoužili - nábytek vypadá krásně, jestli vydrží, teprve uvidíme.