Recenze Festa 6614509 8 x 152 mm

Festa 6614509 je vykružovací pilka do dřeva, sádrokartonu apod. Je vyrobena z kvalitní HSS oceli. Disponuje stopkou o průměru 8 mm a celkový průměr činí 152 mm. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Vrták Festa 6614509 zvládá vrtání do dřeva a sádrokartónu, ale má problémy s pevností spoje a protáčením v osazení. Pro jednoduché vrtání do měkčích materiálů může být dostačující, ale pro silnější desky nebo náročnější použití je nespolehlivý.

• Vrtá čistě do dřeva
  • Vhodný pro sádrokartón
  • Správný rozměr pro konkrétní montážní otvory
  • Dělá to, co se od něj očekává
  • Uvolňuje se zajišťovací šroub
  • Protáčí se v osazení vykružovací části
  • Neprořeže silnější desky
  • Nepevný spoj
  • Vykružovač selhal při vrtání do OSB desky

svarc.net24. ledna 2024

zvládl jeden otvor, pak se začal vrták v osazení vykružovací části protáčet...

Registrovaný uživatel23. dubna 2023

- šroub se samovolně uvolňuje a ohýbá kov v místě uchycení - neprořeže se ani 1cm deskou

Registrovaný uživatel15. prosince 2022

Tři díry do OSB desky 20 mm, a vykružovač k ničemu

Registrovaný uživatel20. října 2022

Dělá to co jsem od toho očekával

Registrovaný uživatel8. října 2022

Správný rozměr pro vyvrtání díry pro 12W bodovku s udávaným montážním otvorem 155mm. Do sádrokartónu vrtá bezvadně.

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

V pohodě vrtá. Jen musíte mít doma šestihran klíč (inbus), protože hřídel je složena ze dvou částí zajištěných šroubem (nemluvím o matici a korunce, které viditelně a snadno sestavíte). Při vrtání se korunka začala protáčet, protože to nebylo správně nasazené, aby šroub dosedal na plošku hřídele. Takže to chvíli normálně vrtalo a pak se to uvolnilo. Myslel jsem, že je to vadný kus. Doporučuji, abyste zajišťovací šroubek povolili a zkontrolovali správnou polohu a sami zase dotáhli, jinak nejde poznat, když to je špatně. Po správném sestavení vrtá skvěle a čistě do dřeva.

Napřed pořádně zkontrolujte, viz výše.

Za dobrou cenu dělá dobře to, co má.

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

ne moc pevný spoj

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Do dřevotřísky vyvrtal otvor 152mm, víc jsem nepotřeboval, takže za mě v pohodě.