Zatím spokojenost, vyrovná se profi.

Zatím spokojenost, vyrovná se profi.
mobilní, "festovní"
Rychlé rozložení.
Ne na všechny gumové podložky pod nohama jsou dobře připevněny. Koukají hlavičky šroubků.
Super věc
Dobrý den,
Je to velký pomocník na zahradu
perfektní pomocník na stavbách, blbuvzdorný, spolehlivý
Robustní a stabilní
Svěrák je skvělý, masivní konstrukce, jednoduché složení i rozložení. Rozměr čelistí 20x8 cm, takže se mi tam daří upnout i větší kulatinu.
Super výrobek, usnadní práci když nemáte dílnu a potřebné vybavení. Lehce se s ním pracuje a má široké využití.
Měl jsem ho mít už dávno...
Velké plus je ovládání nohou takže máte volné ruce pro práci.
Postavíte kamkoli do prostoru a pohodlně opracujete výrobek.
Je to prostě super parťák do dílny.
Mobilní, rychlá příprava k použití. Prostě skvělé nářadí.
Jednoduché ovládání, dobrá stabilita, pevné stažení . Stojanový přenosný svěrák jsem poprvé viděl při předvádění Pepy Libického na výstavě HOBY v Českých Budějovicích.
Při sestavování nešla vytáhnou zadní noha drážka v ní byla krátká. Po úpravě je vše v pořádku.
Dle mého názoru věrná a kvalitní kopie svěráku Strongbold S1, pořizovací cena je o cca 800Kč nižší než americká verze. Vyzkoušeno, vše bezvadně funguje, hluché místo je 3 cm(lze vyřešit podložkou) a ne 15 cm jako u Tritonu XXL. Jsem spokojen a dávám palec nahoru.
Bezvadný výrobek, od Strongboldu se liší pouze barvou.